ΑΝΟΙΚΤΙΚΟ ΖΥΜΗΣ ΠΙΤΣΑΣ OEM PF 35

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝΟΙΚΤΙΚΑ ΖΥΜΗΣ - ΠΙΤΣΑΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΝΟΙΚΤΙΚΑ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΙΤΣΑΣ OEM PF 35

Το άνοιγμα πίτσας με το χέρι απαιτεί σημαντικό χρόνο, προσπάθεια και μεγάλη εμπειρία. Η Oem απλοποιεί αυτό το στάδιο με την πρέσα που διαμορφώνουν τη ζύμη πίτσας με γρήγορο και ομοιόμορφο τρόπο.
Αυτά τα ισχυρά, φιλικά προς το χρήστη θερμά πιεστήρια σας εξοικονομούν την προσπάθεια να ανοίξετε τη ζύμη δίνοντας σας περισσότερο χρόνο για να εστιάσετε στον φούρνο και το ψήσιμο.

ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Μία ζύμη κάθε 3 δευτερόλεπτα.
250 βάσεις πίτσες ανά ώρα (συμπεριλαμβανομένου του χρόνου αναμονής).
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η ζύμη πίτσας υψηλής ποιότητας είναι κανονικού μεγέθους. Μπορείτε να τις  στοιβάζετε πριν τελειώσετε χωρίς να ανησυχείτε αν θα κολλήσουν.
ΔΙΣΚΟΙ ΔΙΑΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝ
Μπορείτε να ρυθμίσετε τη διάμετρο του δίσκου (εύρος 33 έως 50 cm). Με ένα κουμπί μπορείτε να προσαρμόσετε το πάχος της βάσης.
Η επάνω πλάκα θα δώσει την πίτσα σας μια ανυψωμένη άκρη, εναλλακτικά, η εντελώς ομαλή πλάκα σχηματίζει ένα εντελώς επίπεδη ζύμη.
Οι ζεστές πρέσες απομακρύνουν την υγρασία, οπότε το ψήσιμο στο φούρνο είναι πολύ γρηγορότερο.

Αυτή η ασφαλή και αξιόπιστη μηχανή έχει περάσει από εργαστηριακή δοκιμή 350.000 κύκλων

Προαιρετικά
Βαμμένο σιδερένιο στήριγμα + συρτάρι S / S (560mm x 680mm x 830mm)
Βάση σιδερένιου πάγκου + συρτάρι S / S (558mm x 678mm x 195mm)

ΜΟΝΤΕΛΟPF35
ΠΛΑΤΟΣ mm545
ΒΑΘΟΣ mm716
ΥΨΟΣ mm840
ΙΣΧΥΣ KW3,4
ΡΕΥΜΑ V400
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ mm350
ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ oC180
ΚΙΛΑ Kgr190
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε