BLAST CHILLER FRIULINOX GO BF121
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: | BLAST CHILLER ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ |
---|
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΨΥΚΤΕΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΨΥΞΕΩΣ BLAST CHILLER FRIULINOX GO BF121 DG BF121 AG
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑΨΙΑ 12 GN 1/1.
Το χειριστήριο του GO-series είναι εύκολο στη χρήση και εξυπηρετεί για να ψύχει ταχύτατα ή να παγώσει το προϊόν, είτε με βάση το χρόνο (δηλαδή πριν από την 90΄ ή 240' που υπαγορεύονται από τα πρότυπα HACCP) είτε με τον έλεγχο της θερμοκρασίας του πυρήνα του προϊόντος με την βελόνα του αισθητήρα.
Στην τελευταία περίπτωση, ο χρήστης δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την επιλογή του σωστού κύκλου για να επιτευχθεί η βέλτιστη ψύξη ή κατάψυξη αφού ο ανιχνευτής και το λογισμικό που αναπτύχθηκε από την Friulinox θα φέρει το προϊόν στην απαιτούμενη μειωμένη θερμοκρασία, διατηρώντας την αρχική του γεύση και τις αρωματικές του ιδιότητες ανέπαφες.
Μόλις ο κύκλος έχει τελειώσει, μπορεί να αποθηκευτεί και μπορείτε να ανατρέξετε και πάλι στο πρόγραμμα κάθε φορά που θέλετε να επαναλάβετε ψύξη ή κατάψυξη για ένα προϊόν όπως αυτό που μόλις επεξεργάστηκε.
Επιπλέον ένας θερμαινόμενος ανιχνευτής υπάρχει στην έκδοση ταχείας κατάψυξης του blast chiller.Η απόψυξη μπορεί να ξεκινήσει από το χρήστη μόνο όταν είναι πραγματικά αναγκαία, ικανοποιώντας έτσι την ανάγκη για ολοένα και πιο ενεργειακά αποδοτικό εξοπλισμό και αποφεύγοντας την άσκοπη σπατάλη ενέργειας.
Τέλος, όλες οι συσκευές είναι έτοιμες για την εφαρμογή της μικροβιοκτόνου λυχνίας και όταν τελειώσει ο κύκλος, ο ψύκτης μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία αναμονής, διατηρώντας το κατεψυγμένο προϊόν σε μία θερμοκρασία συγκράτησης μέχρι να το μεταφέρετε σε κατάλληλα ψυγεία για αποθήκευση.
ΜΟΝΤΕΛΟ | BF121 DG | BF121 AG |
ΠΛΑΤΟΣ mm | 790 | 790 |
ΒΑΘΟΣ mm | 800 | 800 |
ΥΨΟΣ mm | 1800 | 1800 |
ΙΣΧΥΣ W | 1646 | 3584 |
ΡΕΥΜΑ V | 230 | 400 |
ΚΙΛΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΨΥΞΗΣ | 25 | 36 |
ΚΙΛΑ ΒΑΘΥΑΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΨΥΞΗΣ | 16 | 24 |
ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΛΑΣΗ | T | T |
ΦΡΕΟΝ | R404A | R404A |
ΒΑΡΟΣ Kgr | 188 | 188 |