ΦΟΡΜΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙΩΝ LA MINERVA C/E652

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΦΟΡΜΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΩΝ

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΦΟΡΜΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙΩΝ LA MINERVA C/E652

Γρήγορο, αθόρυβο, ασφαλές και αξιόπιστο, συμπαγές και εύκολο να καθαριστεί. Τα μηχανήματα αυτά είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για κρεοπωλεία, fast food, καντίνες και κέντρα εστίασης. Παράγουν αυτόματα μπιφτέκια στο επιθυμητό βάρος, καθώς έχουν την δυνατότητα να ρυθμίζονται χάρη στο κύλινδρο διαμόρφωσης. Διάφορα συστατικά όπως το βόειο κρέας, κοτόπουλο, ψάρι μπορούν να μεταποιηθούν σε συνδυασμό με τριμμένο ψωμί, τα αυγά, το τυρί, η σόγια και τα μπαχαρικά. Ακόμη και ζύμη μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί. Το προκαθορισμένο βάρος των μπιφτεκιών είναι σταθερό σε όλη τη διάρκεια εργασίας. Πολύ σημαντικό θέμα στη βιομηχανία της επεξεργασίας τροφίμων, εγκαταστάσεων συσκευασίας και κέντρων εστίασης, όπου η ποσότητα προϊόντος για κάθε μερίδα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη.
Διαφορετικά σχήματα μπορούν να ληφθούν απλά αλλάζοντας τον κύλινδρο διαμόρφωσης: τετράγωνο, οβάλ, προσαρμοσμένη ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Δομή από ανοξείδωτο ατσάλι
Ανταλλάξιμοι κύλινδροι γίνονται με DELRIN®, διαθέσιμοι σε ένα ή δύο σχήματα. Παρέχεται με ένα πρότυπο κύλινδρο διαμόρφωσης και μια ξύστρα.
Πιστοποιημένα υλικά για επαφή με τρόφιμα.
Πάχος μερίδας εύκολο να προσαρμοστεί.
Σταθερό βάρος.
Ασφαλές! Κωδικοποιημένοι μαγνητικοί μικρο-διακόπτες και δικλείδες ασφαλείας εμποδίζουν την πρόσβαση σε κινούμενα μέρη.
Κύλινδρος και χοάνη τροφοδοσίας εύκολα αφαιρούμενα για καθαρισμό και τη συντήρηση.
Φιλικό προς το χρήστη διαφανές παράθυρο με ακρυλικό κάλυμμα.

 

ΠΛΑΤΟΣ mm395
ΒΑΘΟΣ mm555
ΥΨΟΣ mm600
ΙΣΧΥΣ TPH KW / HP 0,3 / 0,4
ΙΣΧΥΣ SPH KW / HP 0,3 / 0,4
ΡΕΥΜΑ V230/400
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΧΕΙΟΥ lt18
ΔΙΣΚΟΣ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜ. mm120
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΑ ΩΡΑ1000
ΒΑΡΟΣ kg45
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε