ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΙΤΣΑΣ ΞΥΛΟΥ ALFAPIZZA CIAO

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ ΞΥΛΟΥ-ΑΕΡΙΟΥ

ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΙΤΣΑΣ ΞΥΛΟΥ ALFAPIZZA CIAO

Το ίδιο το Ciao χωρίζει σε τρεία μοντέλα, προτείνοντας μια λύση για όλα τα προβλήματα του χώρου. Η επιφάνεια μαγειρέματος σε πυρίμαχο υλικό, η οροφή του φούρνου από ανοξείδωτο χάλυβα και το παράθυρο στην πόρτα χαρακτηρίζει όλη την σειρά. Απλό στη χρήση, χάρη στην τεχνολογία Forninox ™, αλλά και εύκολο να μετακινηθεί, χάρη στους μεγάλους τροχούς, τα νέα Ciao είναι ιδανικά για μαγείρεμα πίτσας, ψωμιού, ψητών, γκριλ, πιάτα πήλινα και γλυκά... ό, τι σας αρέσει να μαγειρεύετε με ένα παραδοσιακό φούρνο, με την υγιεινή διατροφή και την γνησιότητα που μπορεί να προσφέρει το ξύλο στο μαγείρεμα. Φυσικά, χωρίς να εγκαταλείψουμε τον σχεδιασμό.
Χαρακτηριστικά
Από την πρωτοποριακή σχεδίαση, η σειρά Ciao διαθέτει τμήματα από ανοξείδωτο χάλυβα και είναι ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες.
Η οροφή του κλιβάνου είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, που του επιτρέπει να φθάσει σε υψηλές θερμοκρασίες μέσα σε λίγα λεπτά με τη χρήση μικρής ποσότητας ξύλου.
Το δάπεδο είναι κατασκευασμένο από εναλλάξιμα πυρίμαχα πλακίδα με πάχος 3 cm, τα οποία αποθηκεύουν θερμότητα και τη μεταδίδουν προς τα τρόφιμα που μαγειρεύονται.
Η μόνωση κεραμικών ινών απομονώνει το φούρνο και καθιστά δυνατή τη διατήρηση της θερμότητας στο εσωτερικό του θαλάμου μαγειρέματος.
Σε όλους τους φούρνους Alfa Pizza εφαρμόζεται ένα πυρόμετρο, το οποίο δείχνει τη θερμοκρασία στο θάλαμο καύσης, επιτρέποντας απλό και άμεσο έλεγχο.
Η πόρτα, που είναι εξοπλισμένη με μια άνετη ξύλινη λαβή για κράτημα, που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε εύκολα τον έλεγχο της φωτιάς στο εσωτερικό του φούρνου.

ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ Ή ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟ
ΧΡΩΜΑΤΑ: ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ

Μήκος91,2 cm
Βάθος63,6 cm
Ύψος118 cm - 181 cm
Βάρος 80 kg
Εμβαδόν δαπέδου 0,28 m2
Διαστάσεις δαπέδου 70 x 40 cm
Χρόνος θέρμανσης (λεπτά) 15
Μέγιστη θερμοκρασία φούρνου 400 ° C
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε