ΦΟΥΡΝΟΣ FORNITALIA DIAMANTE 9 PIZZA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΙΤΣΑΣ FORNITALIA DIAMANTE 9 PIZZA

DIAMANTE είναι o νέoς εξατομικευμένος ηλεκτρικός φούρνος πίτσας, αξιόπιστος και γρήγορος. Έχει βέλτιστες επιδόσεις και είναι σε θέση να εγγυηθεί:
• Συνεχή συντήρηση θερμότητας : Χάρη στη μεγάλη θερμική μόνωση πάχους, η θερμότητα κατανέμεται ομοιόμορφα στον εσωτερικό θάλαμος ψησίματος, επιτρέποντας στο φούρνο να κάνει ένα εξαιρετικό ψήσιμο πίτσας.
• Ενεργειακή εξοικονόμηση: διαχειρίζεται το ηλεκτρικό άνοιγμα του γυαλιού και το κλείσιμο από το κατάλληλο κουμπί που τοποθετούνται στα αριστερά του φούρνου. Χάρη στην εργονομική δομή του και στην άριστη μόνωση, ο DIAMANTE έχει ελάχιστο χάσιμο θερμότητας και πετυχαίνει υψηλή ενεργειακή εξοικονόμηση.
• Βέλτιστη σχεδίαση : Ο DIAMANTE τοποθετείτε εύκολα στο χώρο σας και δίνει την ιδέα του παραδοσιακού φούρνου

ΠΛΑΤΟΣ mm1615
ΒΑΘΟΣ mm1500
ΥΨΟΣ mm1900
ΙΣΧΥΣ ΚW9.6
ΡΕΥΜΑ V400
ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΥΡΝΟΥ mm1050X1050X250
ΠΙΤΣΕΣ ΑΝΑ ΩΡΑ100
ΒΑΡΟΣ Kgr650
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε