ΦΟΥΡΝΟΣ OEM STATIC DOMITOR 430 830

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΙΤΣΑΣ OEM STATIC DOMITOR 430 830

Ηλεκτρικοί φούρνοι πίτσας με δυνατότητα πολλαπλών θαλάμων 30 εκατοστών.
Οι φούρνοι είναι κατάλληλοι για να ψήσετε την πίτσα απευθείας πάνω σε πυριτόλιθο (παραδοσιακό τρόπο) ή έμμεσα με λαμαρίνα.

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει ο Domitor;

Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής για ένα τέτοιο φούρνο υψηλής απόδοσης.
Καλή ποιότητα
Θα απολαύσετε την εξαιρετική απόδοση ψησίματος χάρη στον τέλειο συνδυασμό ποιότητας και φιλικότητας προς το χρήστη (φύλλο αλουμινίου χάλυβα και απευθείας εξαεριστήρα).
Αποδοτικότητα
Καλή αρθρωτότητα
Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και με διάφορες επιλογές ως ενιαίο κατάστρωμα (4 μοντέλα) ή ενσωματωμένο δίδυμο deck (2 μοντέλα).
Έλεγχος ισχύος και κατανάλωσης
Διατίθεται με διαισθητικό, φιλικό προς το χρήστη, ηλεκτρομηχανικό πίνακα ελέγχου ή ψηφιακά χειριστήρια.
Αυστηρές γραμμές και υψηλή απόδοση: Πρόκειται για ένα πραγματικό κλασικό στατικό ηλεκτρικό ψήσιμο με εξαιρετικές επαγγελματικές επιδόσεις. Η επιφάνειά του εγγυάται καλή συγκράτηση θερμότητας και επιτρέπει την επιλογή μιας παραδοσιακής επιφάνειας.

Το Domitor διατίθεται με διάφορους τύπους

Ηλεκτρομηχανικοί έλεγχοι
Ο πίνακας ελέγχου ρυθμίζει τη θερμοκρασία με ξεχωριστούς θερμοστάτες για οροφή και πλάκα. Η θερμοκρασία εμφανίζεται με αναλογική θερμοκρασία. Επίσης περιλαμβάνει διακόπτη ενεργοποίησης / απενεργοποίησης και ενδεικτικές λυχνίες.
Ψηφιακά χειριστήρια
Ο πίνακας ελέγχου επιτρέπει την ξεχωριστή ρύθμιση των θερμαινόμενων στοιχείων από την πυρίμαχη επιφάνεια μέχρι την στέγη  σε 20 θέσεις (ρύθμιση 5%). Υπάρχουν ψηφιακοί έλεγχοι για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας (ακρίβεια 1 ° C) και μια οθόνη LED. Περιλαμβάνει επίσης διακόπτη on / off και εσωτερικό φωτισμό.

ΜΟΝΤΕΛΟ430830
ΠΛΑΤΟΣ mm950950
ΒΑΘΟΣ mm970970
ΥΨΟΣ mm400730
ΙΣΧΥΣ ΚW4,48,8
ΡΕΥΜΑ V400400
ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΥΡΝΟΥ mm630X630X1502 Χ 630X630X150
ΠΙΤΣΕΣ ΑΝΑ ΟΡΟΦΟΣ4 (30εκ)2 X 4 (30εκ)
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ oC400400
ΒΑΡΟΣ Kgr83140
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε