ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΚΕΥΩΝ DIHR GRANULES

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΠΟΤΗΡΙΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΚΕΥΩΝ DIHR GRANULES

DIHR GRANULES 900 PLUS - 1000 TR PLUS

Κόκκοι που λειτουργούν με το πλυντήριο πιάτων. Σύστημα πλύσης του καλύπτεται από Διεθνή διπλή Ευρεσιτεχνία.
Σταματήστε να ξοδεύετε χρόνο με μούλιασμα και τρίψιμο με μέτρια αποτελέσματα. Χάρη στην συνδυασμένη ρήψη, νερού, απορρυπαντικού και μικρόκοκκων το GRANULE επιτρέπει την άψογη πλύση μεγάλης ποικιλίας δίσκων, μαγειρικών σκευών και δοχείων. Οι γρήγορες και οικονομικά αποδοτικές λειτουργίες εγγυώνται γρήγορη απόσβεση της επένδυσης, ειδικά αν λάβουμε υπόψην το κόστος εργασίας, το κόστος του νερού και του απορρυπαντικού.
Σύστημα εξαναγκασμένου εξαερισμού, για την ελαχιστοποίηση των εκπομπών ατμού στο τέλος του κύκλου της πλύσης.
Η οθόνη απαλής αφής με το πολύχρωμο κουμπί και τον πίνακα LCD δείχνει ξεκάθαρα τις θερμοκρασίες που δουλεύει το πλυντήριο, τους κύκλους πλύσης και τις λειτουργίες χρήσης τους. Χάρη στο σύστημα αυτό-διάγνωσης ειδοποιεί ειδοποιεί για οποιαδήποτε ανωμαλία. 
Διπλή μόνωση στο σώμα του πλυντηρίου, πλήρως μονωμένο με υψηλής ποιότητας θερμοακουστικά υλικά.
Το προεραιτικό καρότσι σέρβις υποβοηθά το φόρτωμα και το ξεφόρτωμα του μηχανήματος αυξάνει την ταχύτητα λειτουργίας και συνεπώς την παραγωγικότητα του μηχανήματος. 
Το σώμα και το στροφείο του πλυντηρίου είναι κατασκευασμένα απο AISI 316 και η αντλία νερού υψηλής επίδοσης επιτρέπουν μια υψηλής πίεσης προώθηση του υγρού με τους μικρόκοκκους και εγγυάται ανώτατες επιδόσεις. 
Μεγάλη χωρητικότητα σε μειωμένες διαστάσεις: Το στιβαρό κάτω μέρος της πόρτας γίνεται η τέλεια επιφάνεια εργασίας, απλοποιώντας τις διαδικασίες φορτώματος / ξεφορτώματος, χωρίς δυσάρρεστες διαρροές νερού στο πάτωμα.
Το καλάθι τοποθετείται σε ένα περιστρεφόμενο στήριγμα, για βελτιστοποίηση της μηχανικής δράσης των κόκκων στις επιφάνειες που πλένουν.
Όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα βρίσκονται σε ένα ειδικό κουτί, επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση από το μπροστινό μέρος του μηχανήματος. Διπλοί κάθετοι βραχίονες πλύσης, με ακροφύσια κοίλου σχήματος, για να ενισχυθεί η συνδυασμένη ροή νερού και μικρόκοκκων. Δεξαμενή πλύσης S/S σε AISI 316 με εγγυημένο σταθερό πάχος τοιχώματος. Οι στρογγυλεμένες γωνίες στο θάλαμο πλύσης εγγυώνται μέγιστη υγιεινή και εύκολο καθάρισμα. 
Σουρωτήρι συλλογής μικρόκοκκων με σημείο για κόκκους στην δεξιά πλευρά. Το μείγμα των μικρόκοκκων με το νερό γίνεται πριν από την είσοδο στο κυρίως σώμα της αντλίας, ελαχιστοποιώντας έτσι την μηχανική τριβή ανάμεσα στους μικρόκοκκους και στα εξαρτήματα της αντλίας, για μεγαλύτερη αντοχή.
Για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, από τα μηχανήματα DIHR, συνιστούμε την χρήση των αυθεντικών μικρόκοκκων της DIHR, που είναι δημιουργημένοι κατάλληλα για επαφή με φαγητό, και έχουν αναπτυχθει με προηγμένες και πολύωρες εργαστηριακές δοκιμές.

ΜΟΝΤΕΛΟ900 PLUS1000 TR PLUS
Πλάτος mm10951095
Βάθος mm9101010
Ύψος mm1900/20202305
Ισχύς kw1212
Ράφι mm 730 850
Ωφέλιμο ύψος mm 630830
Ράφια/ώρα 1515
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε