ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΚΕΥΩΝ DIHR LP3 S PLUS

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΠΟΤΗΡΙΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΚΕΥΩΝ DIHR LP3 S PLUS

DIHR LP3 S PLUS

DIHR PLUS SYSTEM
Ξέπλυμα του συστήματος με σταθερή θερμοκρασία και σταθερή πίεση του νερού.
H DIHR ανάπτυξε ένα καινοτόμο σύστημα ξεπλύματος με σταθερή θερμοκρασία και σταθερή πίεση του νερού, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές θερμοκρασίες. Στο σύστημα Plus, το νερό προέρχεται από έναν αρωγό με αντλία αύξησης της πίεσης, η οποία διασφαλίζει την σωστή πίεση στους πίδακες νερού και στις μηχανικές λειτουργίες, ανεξάρτητα της βασικής πίεσης νερού και της θερμοκρασίας. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε εγγυημένα σωστό ξέπλυμα ακόμα και με χαμηλή πίεση νερού.
Η θερμοκρασία του νερού ξεπλύματος παραμένει ακριβής (85°C)και συνεχής κατα την διάρκεια του κύκλου ξεπλύματος, καθώς το ξαναγέμισμα του αρωγού συμβαίνει μόνο εφόσον έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος ξεπλύματος, προλαμβάνοντας έτσι την ανάμειξη του νερού που εισάγεται και του νερού που θερμαίνεται στον λέβητα. Επιπροσθέτως το σύστημα Break Tank εξαλείφει την πιθανότητα αντίστροφης ροής του νερού και την επανείσοδο του στην ροή του πόσιμου νερού, εφόσον αυτό το νερό δεν είναι πόσιμο λόγω απορρυπαντικών, βοηθητικών ξεπλύματος και υπολειμμάτων πλύσης. Το DIHR Plus είναι ένα ΑΑ ταξινομημένο σύστημα "υψηλής απόδοσης", σύμφωνα με το πρότυπο Νο, ΕΝ1717 "Για την πρόληψη μόλυνσης της παροχής πόσιμου νερού από την πιθανότητα αναστροφής της ροής του νερού για την επανείσοδο του στην ροή του πόσιμου νερού".

* Δεξαμενή τύπου καρέκλα
* Αυτοκαθαριζόμενη κάθετη αντλία
* Ανεξάρτητοι βραχίονες πλύσης / ξεβγάλματος
* Δεξαμενή με διπλό φίλτρο, με το σύστημα συλλογής υπολειμμάτων + φίλτρο της αντλίας
* Εύκολη πρόσβαση για συντήρηση
* Θερμόμετρα δεξαμενής και μπόϊλερ
* Ενσωματωμένη θήκη για αποσκληρυντικό νερού διαθέσιμη

Πλάτος mm990
Βάθος mm885
Ύψος mm1790/2050
Ισχύς kw13,1
Ράφι mm 850x725
Ωφέλιμο ύψος mm 645
Ράφια/ώρα20
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε