ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΚΕΥΩΝ DIHR MX

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΠΟΤΗΡΙΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΚΕΥΩΝ DIHR MX

DIHR MX 850 - MX 1100

Τα μοντέλα MX έχουν λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη πλυσίματος όπως για καλάθια, δοχεία, κατσαρόλες, τηγάνια, σκεύη, κλπ. Αποτελούν την ιδανική λύση για αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και για τη γενική βιομηχανία τροφίμων, οι οποίες απαιτούν την απρόσκοπτη ροή των καθαρών δοχείων. Χάρη σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις και τη δυνατότητα να λάβετε εξατομικευμένες διαμορφώσεις, κάθε είδους βρωμιά μπορεί να αφαιρεθεί. Αρκετές επιλογές είναι διαθέσιμες, για να παρέχεται η καλύτερη προσαρμογή στο χώρο πλύσης και να ελαχιστοποιείται η ανάγκη των προσπαθειών και της εργασίας. Κάθε μοντέλο μπορεί να κατασκευαστεί για φόρτωση απο την αριστερή ή την δεξιά πλευρά.
Οι μονάδες MX είναι βαριά μηχανήματα που έχουν σχεδιαστεί για το πλύσιμο και την απολύμανση σε μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων που καλύπτονται με την επίμονη βρωμιά. Μεγάλες αντλίες τροφοδοσίας, ζώνη πλυσίματος μήκους 1300 χιλιοστά, με ουδέτερη ζώνη στο εσωτερικό για αποφυγή διασταύρωμενης μόλυνσης, δυνατή η χρήση μεγάλων δοχείων και καλαθιών, ελεγχόμενη ταχύτητα μεταφορέα, για να επιτραπεί στην διαδικασία πλύσης να καθαρίσει κάθε γωνία του αντικειμένου, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτή η σειρά αποτελείται από τέσσερις κανονικές εκδόσεις. Μια σειρά προαιρετικών είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος, για να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες όλων των πελατών.

Πλήρως αυτόματες λειτουργίες
Θέρμανση ηλεκτρική ή ατμού διαθέσιμη σε κάθε μοντέλο
Max. ωφέλιμο πλάτος ζώνης 710 χιλιοστά / ύψος 450 χιλιοστά
Μόνωση διπλού τοιχώματος από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304
Μεγάλη ακτίνα δεξαμενής και μπόϊλερ από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316
Πόρτες με μόνωση διπλού τοιχώματος, με αντίρροπο σύστημα ανοίγματος και διακόπτη ασφαλείας
Φίλτρα από ανοξείδωτο χάλυβα
Βραχίονες πλύσης και ξεπλύματος από ανοξείδωτο άνθρακα για εύκολο καθαρισμό 
Ρυθμιζόμενα πόδια από ανοξείδωτο ατσάλι 
Φιλική προς τον χρήστη οθόνη αφής, με ψηφιακά θερμόμετρα στις δεξαμενές
Αυτοδιάγνωση βλάβης
Χειριστήρια χαμηλής τάσης 24V, με διακοπή έκτακτης ανάγκης. Διακοπή έκτακτης ανάγκης παρέχεται επίσης και στα δύο άκρα της μηχανής.
Κουρτίνα πρόληψης πιτσιλιών και στις δύο άκρες
Κουρτίνες κατά της μόλυνσης
Βαλβίδα πρόληψης αντιστροφής νερού 
DDSS σύστημα εξοικονόμησης απορρυπαντικού
Αυτόματος χρονοδιακόπτης
Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου χαμηλής τάσης, με πληκτρολόγιο αφής ΙΡΧ4, που επιτρέπει να παρακολουθούμε τις θερμοκρασίες λειτουργίας της μηχανής και την λειτουργία του ανά πάσα στιγμή, όπως επίσης έχει αυτο-διαγνωστικό σύστημα που εμφανίζει σήματα συναγερμού για τις θερμικές ή λειτουργικές βλάβες, σύμφωνα με τα πρότυπα HACCP. Λογισμικό για την παρακολούθηση και την απομνημόνευση όλων των λειτουργικών δεδομένων τα οποία είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος. Προκειμένου να περιοριστεί το κόστος λειτουργίας, όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ένα αυτόματο χρονοδιακόπτη που θέτει τις αντλίες και όλα τα προεραιτικά εγκατεστημένα σε αναστολή λειτουργίας, μετά από ένα προκαθορισμένο χρονικό περιθώριο.
Προεραιτικά, ράφι στενγώματος, προτείνεται στα μικρότερα μοντέλα, και επίπεδο στεγνώματος προτείνεται στα μεγαλύτερα μοντέλα ή στην περίπτωση εγκατάστασης Turbo στεγνωτήρων.
Εκτοξευτής αέρα από την επάνω μεριά για να βελτιστοποιηθεί η απομάκρυνση του νερού από οποιαδήποτε επιφάνεια. Οι Turbo στεγνωτήρες τροφοδοτούν τα ακροφύσια αέρα που είναι τοποθετημένα στις πλευρές και στο κάτω μέρος του ιμάντα.
Προαιρετικοί turbo στεγνωτήρες, συνιστώνται για να στεγνώνουν πλαστικά δοχεία και κιβώτια για άμεση επανάχρηση.  Οι στεγνωτήρες αυτοί επιτρέπουν να επιτευχθεί το ελάχιστο ποσοστό υγρασίας πάνω στις επιφάνειες, χάρη στην υψηλή πίεση του στροβιλισμού του αέρα.
Προαιρετικός συμπυκνωτής ατμού, συνιστάται σε περίπτωση εγκατάστασης της συσκευής σε χώρους με χαμηλό εξαερισμό.
Φίλτρα καθαρισμού δεξαμενής πλυσίματος, με εύκολο στην τοποθέτηση σχεδιασμό 
Κάθετες αυτοκαθαριζόμενες αντλίες υψηλής χωρητικότητας.
AISI 316 ακτινωτή δεξαμενή πλυσίματος, με κλίση για να βοηθάει τις δεξαμενές στην εκκένωση του νερού. Ο σωλήνας υπερχείλισης, επιτρέπει την πλήρη εκκένωση των δεξαμενών πλύσης χωρίς να αφαιρεθούν.
Λέβητες από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316, πλήρως μονωμένοι για τη μείωση των θερμικών απωλειών.
DDSS (DIHR Σύστημα Εξοικονόμησης Απορρυπαντικού). Αποκλίνει μέρος του νερού έκπλυσης στη δεξαμενή πρόπλυσης, προκειμένου να μειωθεί η χρήση απορρυπαντικού στην περιοχή πλύσης.
Προαιρετική παρακολούθηση HACCP. Ένα ειδικό λογισμικό για τη διαχείριση και αποθήκευση της ροής των δεδομένων, κατόπιν αιτήματος.
Πόρτες με διπλή μόνωση.
FC91R / FC98 ανάκτηση θερμότητας.Αυτή η επιλογή επιτρέπει στο κρύο νερό που τροφοδοτεί την μηχανή, να μειώσει δραστικά την κατανάλωση ενέργειας την ίδια στιγμή. Ο ατμός που παράγεται από την λειτουργία της μηχανής (ο οποίος αλλιώς χάνεται στον χώρο), ανακτάται και οδηγείται μέσω μετατροπέα θέρμανσης (αέρος - νερού). Η ενέργεια του ατμού ανακτάται και χρησιμοποίειται για να προθερμάνει την παροχή νερού εως  45 ° C με ταυτόχρονη μείωση της απαραίτητης ενέργειας. Περίπου 6 kW για την συσκευή FC91R και 11 kW για την συσκευή FC98* Θερμοκρασία παροχής νερού χαμηλότερη απο 25 ° C.
FC99 / 1 ανάκτηση θερμοκρασίας με αντλία θερμότητας. Αυτή η επιλογή επιτρέπει στο κρύο νερό που τροφοδοτεί την μηχανή, και χάρη στην αντλία θερμότητας, που έχει υψηλότερη θερμική απόδοση από την παραδοσιακή ανάκτηση θερμότητας, να μειώσει δραστικά και την κατανάλωση ενέργειας. Ο ατμός που παράγεται απο την λειτουργία της μηχανής (ο οποίος αλλιώς χάνεται στον χώρο) ανακτάται και μεταφέρεται μέσω ενός μετατροπέα θερμότητας, εξοπλισμένου με αντλία θερμότητας (αέρος - νερού). Με αυτόν τον τρόπο η ενέργεια από τον ατμό που ανακτήθηκε θερμαίνει εως και 45 ° C την παροχή νερού, με ταυτόχρονη μείωση της απαραίτητης ενέργειας σε περίπου 14-16 kW* Θερμοκρασία παροχής νερού χαμηλότερη από 25 ° C.

Πλάτος mm62007500
Βάθος mm950950
Ύψος mm1770/20151770/2015
Ισχύς kw4262
Ωφέλιμο ύψος mm 450 450
Ταχύτητα mt/λεπτό 2,15-1,403,0-1,95
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε