ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ GRANDIMPIANTI GA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ GRANDIMPIANTI GA

Υψηλής περιστροφής πλυντήρια με ασηπτικές λειτουργίες

Τα ασηπτικά πλυντήρια GA υψηλής περιστροφής είναι σχεδιασμένα για την απολύμανση των ρούχων των νοσοκομείων, των κλινικών, των νοσηλευτικών χώρων ή των κλωστοϋφαντουργικών ειδών που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία φαρμάκων και τροφίμων. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σημαντικό να μπορείτε να υπολογίζετε σε αποτελεσματικό εξοπλισμό ενάντια στον πολλαπλασιασμό των μικροβίων, των βακτηριδίων και των σωματιδίων σκόνης. Το πλυντήριο είναι η καλύτερη απάντηση στις ανάγκες καθαρισμού, υγιεινής και ασφάλειας σε αυτούς τους τομείς.

Ισχυρά και ανθεκτικά πλυντήρια ρούχων
Τα ασηπτικά πλυντήρια υψηλής απόδοσης έχουν διαφορετική χωρητικότητα (18, 24 και 28  kg). Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο κάδο και πάνελ από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και έχουν ιδιαίτερα ισχυρό πλαίσιο ικανό για εντατική εργασία. Ο κινητήρας, που βρίσκεται κοντά στον πυθμένα, διατηρεί το κέντρο βάρους του κοντά στο έδαφος, μειώνοντας τους κραδασμούς και το επίπεδο θορύβου στο περιβάλλον.
Οι πλευρικοί σταθεροποιητές εξασφαλίζουν τη σταθερότητα του μηχανήματος σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας και εγγυώνται τη χαμηλότερη φθορά του συστήματος. Κάθε συσκευή είναι έτοιμη για σύνδεση με εως και 8 διαφορετικά σαπούνια απευθείας στον αναμείκτη εισόδου και ο έλεγχος μικροεπεξεργαστή PLC μπορεί να προγραμματιστεί ελεύθερα, επιτρέποντας κάθε είδους διαδικασία πλύσης ανάλογα με την επεξεργασία που υποβλήθηκε.

Δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης των υφασμάτων
Ένα πλυντήριο φραγμάτων είναι εξοπλισμένο με δύο αντίθετες πόρτες μία για την εισαγωγή βρώμικων και το άλλο για την εκφόρτωση καθαρισμένων ρούχων, έτσι ώστε να αποφεύγεται η επαναμόλυνση. Το ασηπτικό πλυντήριο ρούχων τηρεί τον κανονισμό EN14065 (RABC), ο οποίος απαιτεί την υιοθέτηση ενός συστήματος ποιότητας που αναλύει και ελέγχει τον κίνδυνο μόλυνσης στην επεξεργασία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.
Στα νοσοκομεία και στις κλινικές το 10 έως 15% των νοσοκομειακών λοιμώξεων εξαρτάται από τον κακό καθαρισμό των υφασμάτων. Εξάλλου, στον τομέα των βιομηχανιών, είναι σημαντικό να υπάρχει μια ολοκληρωμένη διαχείριση της φροντίδας των ρούχων ώστε να διατηρείται ένα υψηλό επίπεδο υγιεινής στην παραγωγή, εξασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από βακτηρίδια (όπως για παράδειγμα Staphylococcus aureus, Salmonella, Listeria κ.λπ.) .

Ευέλικτο σύστημα ελέγχου
Αυτά τα επαγγελματικά μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με μια νέα γενιά μικροπρογραμματιστών PLC που προσφέρουν πλήρη ελευθερία προγραμματισμού.
Αυτό το σύστημα ελέγχου επιτρέπει τη βελτιστοποίηση και προσαρμογή της διαδικασίας ανά πάσα στιγμή και εξασφαλίζει την εύκολη ενσωμάτωση νέων μεθόδων πλύσης, αναγκών και απορρυπαντικών.

ΜΟΝΤΕΛΟGA18GA24GA28
ΠΛΑΤΟΣ mm90010201130
ΒΑΘΟΣ mm114511451145
ΥΨΟΣ mm144514451445
ΙΣΧΥΣ ΚW14.20 21 24.9
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Kg182428
ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ42-939/37042-939/370 42-914/350
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε