ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ GRANDIMPIANTI GH 6

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ GRANDIMPIANTI GH 6

Μικρό και ισχυρό πλυντήριο ρούχων

Το μυστικό αυτού του ημι-επαγγελματικού πλυντηρίου ρούχων είναι ότι έχουμε ενσωματώσει την τεχνολογία που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες μιας μικρής κοινότητας ή ενός καταστήματος self-service σε χώρο που καταλαμβάνεται από οικιακά πλυντήρια ρούχων. Το GH6 επιτρέπει μέχρι και 8 κιλά ανά κύκλο με αναλογία 1:10 φορτίο.
Τα πλυντήρια GH είναι εξοπλισμένα με δύο εισόδους νερού ως βασικό χαρακτηριστικό: ζεστό και κρύο. Ο ηλεκτρονικός έλεγχος διαλέγει ποια είσοδο θα ενεργοποίησει ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα πλύσης. Αυτό σημαίνει άμεση εξοικονόμηση ενέργειας από τη θέρμανση του νερού και σημαντική μείωση του χρόνου για το πρόγραμμα πλύσης (κύκλος στους 60 ° C σε 40 λεπτά).
Λόγω του ειδικού σχήματος του εσωτερικού του κάδου, που ονομάζεται Active Drum ™, το ημι-επαγγελματικό πλυντήριο GH6 είναι κατάλληλη για τα πολύ ευαίσθητα ρούχα.Αυτό το πλυντήριο ενώ έχει το μέγεθος ένος κοινού πλυντηρίου επιτρέπει μεγάλη ευελιξία λόγω της παρουσίας των 10 προγραμμάτων. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προγράμματα απολύμανσης για την υγειονομική περίθαλψη, Ιδρύματα, κλπ. Διαφορετικά προγράμματα καλύπτοουν διαφορετικές ανάγκες εταιριών. 
Ανθεκτικός κάδος από ανοξείδωτο ατσάλι
Αυτό το πλυντήριο υψηλής περιστροφής είναι εξοπλισμένο με κάδο από ανοξείδωτο χάλυβα: το μόνο υλικό που εγγυάται την ανθεκτικότητα σε βάθος χρόνου και επιτρέπει την επαγγελματική και εντατική χρήση του εξοπλισμού. Από ανοξείδωτο χάλυβα, με τέσσερις αναρτήσεις με αμορτισέρ, κινητήρα επαγωγής και τεχνολογία inverter, 4 σημεία αγκυροβόλησης για τα ρουλεμάν: αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που φέρνουν αυτά τα μοντέλα πολύ κοντά στον βιομηχανικό εξοπλισμό.
Ενσωματωμένο σύστημα αυτοδιαγνωστικών
Ένα επιπλέον πλεονέκτημα αυτού του μικρού πλυντηρίου είναι ο ηλεκτρονικός έλεγχος, ο οποίος πληροί τις επαγγελματικές απαιτήσεις. Ένα ενσωματωμένο σύστημα αυτόματης διάγνωσης που αποθηκεύει σφάλματα και κύκλους για απλοποίηση και μείωση του κόστους τεχνικής υποστήριξης.
Το GH6 είναι επίσης έτοιμο για σύνδεση με εξωτερικές συσκευές πληρωμής: λειτουργία κερμάτων ή κεντρικό σύστημα πληρωμών. 

ΠΛΑΤΟΣ mm595
ΒΑΘΟΣ mm585
ΥΨΟΣ mm850
ΙΣΧΥΣ ΚW3,4
ΡΕΥΜΑ V230/400
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Kgr6
ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ1400
ΒΑΡΟΣ Kgr73
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε