ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ GRANDIMPIANTI GWN

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ GRANDIMPIANTI GWN

Πλυντήριο ρούχων υψηλής ισχύος: η δύναμη της απλότητας

Μεσαίες και χαμηλές ταχύτητες περιστροφής

Τα πλυντήρια μεσαίας και χαμηλής ταχύτητας περιστροφής GWM / GWN G4-WIZ® εξασφαλίζουν ελάχιστη φθορά και μηχανική καταπόνηση χάρη σε χαμηλότερη ταχύτητα περιστροφής (200 G και 100 G) και η παρουσία ενός μονό-μπλοκ, με άκαμπτο και ανθεκτικό στη θραύση πλαίσιο. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, περιορισμένο κόστος συντήρησης και χαμηλή επίπτωση θορύβου.

Χαμηλής κατανάλωσης πλυντήρια ρούχων
Τα πλυντήρια ρούχων αυτού του τύπου προσφέρουν ένα τυποποιημένο σύστημα ζύγισης ακριβείας. Το σύστημα DWS ζυγίζει τα ρούχα και υπολογίζει το ακριβές ποσό των απαραίτητων πόρων (ενέργεια, νερό, απορρυπαντικά). Με αυτό τον τρόπο, το μηχάνημα προσαρμόζεται με ακρίβεια σε κάθε ελάχιστη μεταβολή του φορτίου.

Τα μηχανήματα πλύσης GWM / GWN G4-WIZ®,  εκτός από εξοπλισμό χαμηλής κατανάλωσης, είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον, δεδομένου ότι προσφέρουν ποσοστό ανακύκλωσης 97%. Επομένως, η συσκευή έχει χαμηλή περιβαλλοντική επίπτωση καθ 'όλη τη διάρκεια του «κύκλου ζωής»: παραγωγή, συσκευασία, λειτουργία και τελική διάθεση.

Η αποδοτικότητα στηρίζεται σε πλαίσια σχεδιασμένα να διαρκούν
Τα επαγγελματικά πλυντήρια GWM / GWN G4-WIZ® έχουν έξι διαφορετικές χωρητικότητες (3+3) από 8 kg έως 28 kg (αναλογία φορτίου 1:10). Είναι πάντα εγγυημένη η υψηλή απόδοση, η ευκολία στη χρήση και οι χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις . Αυτές οι συσκευές είναι επίσης εξοπλισμένες με ένα κάδο από ανοξείδωτο χάλυβα με ειδική δομή ημισφαιρίων που εξασφαλίζει μια ελαφριά επαφή με τα υφάσματα και αποτρέπει την ανάκαμψη του νερού κατά τη διάρκεια του κύκλου περιστροφής. Λόγω του ισχυρού άκαμπτου πλαισίου, αυτά τα μηχανήματα δεν χρειάζονται ελατήρια ή αμορτισέρ. Αυτό σημαίνει μειωμένη φθορά και λιγότερη συντήρηση, καθώς και χαμηλά επίπεδα θορύβου. Τέλος, χάρην στην αγκυροβόληση στο έδαφος, αυτά τα πλυντήρια μεσαίας και χαμηλής περιστροφής είναι ιδανικά για πλοία, πορθμεία και μικρά φορτηγά πλοία.

Η αποτελεσματική καθαριότητα είναι απλή
Σε εργονομική θέση και εξοπλισμένος με δύο εισόδους για το κρύο και το ζεστό νερό, ο διανομέας 4 διαμερισμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με απορρυπαντικά σκόνης όσο και με υγρά: η σωστή ροή νερού σύμφωνα με την επιλεγμένη θερμοκρασία πλυσίματος είναι πάντοτε εγγυημένη. Δεδομένου ότι κάθε βήμα πλύσης απαιτεί ένα συγκεκριμένο τύπο νερού, το μηχάνημα έχει τρεις εισόδους νερού: ζεστό, κρύο γλυκό νερό και σκληρό. Κάθε τύπος αναμιγνύεται αυτόματα.
Κάθε μοντέλο είναι εξοπλισμένο με έναν αναδευτήρα που συνδυάζει νερό και απορρυπαντικό πριν την επαφή με τα ρούχα, αποφεύγοντας έτσι τη ζημιά ή τον αποχρωματισμό. Τέλος, η βαλβίδα εκκένωσης με κινητήρα, διαμέτρου 3 "(76 mm), τοποθετείται στο μπροστινό μέρος του εξοπλισμού, για γρήγορη και εύκολη συντήρηση και απευθείας κάτω από το δοχείο, αποφεύγοντας την εγκατάσταση μιας μακράς και ογκώδους σύνδεσης σωλήνα: δεν υπάρχει κίνδυνος καθίζησης νερού και απορρυπαντικού.

Η ασφάλεια δεν είναι προαιρετική
Τα πλυντήρια ρούχων μας διαθέτουν διπλά πλεονάζοντα συστήματα ασφαλείας και κυκλώματα συναγερμού, όπως στα αεροπλάνα, συμπεριλαμβανομένης της κλειδαριάς της οπής. Το σύστημα ασφαλείας του κρατά κλειστό και κλειδώνει μέχρι την πλήρη διακοπή της περιστροφής του κάδου. Επιπλέον, κάθε κύκλωμα ελέγχου είναι χαμηλής τάσης (24VAC): δεν υπάρχει πρόβλημα με ξαφνικές αλλαγές τάσης και δεν υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας σε περίπτωση συντήρησης. Τέλος, τα μηχανήματά μας είναι εξοπλισμένα με διακόπτες και ασφάλειες, με σημαντική μείωση του χρόνου και του χρήματος που απαιτείται κατά τη φάση εγκατάστασης.

Η αποτελεσματική και ουσιαστική παρακολούθηση
Το διαισθητικό σύστημα ελέγχου G4-Wiz® επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση όλων των βαθμίδων πλύσης απευθείας από την οθόνη. Εξισορροπεί το φορτίο στον κάδο, βελτιστοποιεί αυτόματα την ταχύτητα περιστροφής και τη δοσολογία απορρυπαντικών και νερού.

Το G4-Wiz® επιτρέπει τον προγραμματισμό της συντήρησης, τη διαχείριση της διαδικασίας πληρωμής και την αποθήκευση των δεδομένων λειτουργίας. Έτσι, εξασφαλίζονται βέλτιστα αποτελέσματα με ελάχιστη μηχανική καταπόνηση, χαμηλή κατανάλωση και μειωμένη καταπόνηση στα υφάσματα.

ΜΟΝΤΕΛΟGWN18GWN24GWN28
ΠΛΑΤΟΣ mm970970970
ΒΑΘΟΣ mm106010601210
ΥΨΟΣ mm146014601460
ΙΣΧΥΣ ΚW181822
ΡΕΥΜΑ V230/400230/400230/400
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Kgr182428
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΠΟΡΤΑΣ mm460460460
ΒΑΡΟΣ Kgr 255270290
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε