ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ GRANDIMPIANTI WFM

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ GRANDIMPIANTI WFM

Τα πλυντήρια υψηλής ταχύτητας περιστροφών WFM είναι ευέλικτα και προσαρμόσιμα στις ανάγκες των πελατών. Αυτές οι συσκευές, στις διαφορετικές τους διαμορφώσεις, επιτρέπουν την εκτέλεση ειδικών προγραμμάτων με τη μεγαλύτερη ακρίβεια και τη διαχείριση θερμοκρασιών, χρόνων, επιπέδων νερού και κύκλων λειτουργίας του κινητήρα απευθείας από το πληκτρολόγιο. Εξασφαλίζουν τη δυνατότητα ελέγχου και επεξεργασίας των παραμέτρων ρύθμισης, ακόμη και κατά τη διάρκεια του κύκλου.

Βιολογικά βιομηχανικά πλυντήρια ρούχων
Αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον πλυντήρια ρούχων εξασφαλίζουν τεράστια εξοικονόμηση νερού! Η δεύτερη βαλβίδα εκκένωσης, πράγματι, επιτρέπει την εκτροπή του νερού σε δεξαμενή ανάκτησης αντί απευθείας στο σύστημα αποχέτευσης. Το νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα για άλλα προγράμματα πλύσης. Αυτή ή και άλλες τεχνολογικές λύσεις δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό υψηλών προτύπων ποιότητας, εξοικονόμησης ενέργειας και μειωμένου λειτουργικού κόστους.
Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα δυναμικής ζύγισης DWS μειώνει την κατανάλωση νερού, απορρυπαντικού και ενέργειας για να χρησιμοποιούνται μόνο οι απαραίτητοι πόροι. Πριν από την έναρξη του κύκλου, το σύστημα DWS ζυγίζει τα ρούχα και καθορίζει το σωστό ποσό των απαιτούμενων πόρων.

Η σταθερότητα της εμπειρίας
Η δομή αυτών των μηχανημάτων είναι ιδιαίτερα ισχυρή και προσαρμοσμένη στην εντατική εργασία. Ο κινητήρας, που βρίσκεται κοντά στον πυθμένα, κρατάει το κέντρο βάρους κοντά στο έδαφος, μειώνοντας τους κραδασμούς και το επίπεδο θορύβου κατά τη διάρκεια του κύκλου περιστροφής. Η τεχνολογία αναστροφέα επιτρέπει, συνεπώς, μαλακές εκκινήσεις και καθυστερήσεις, διατηρώντας ταυτόχρονα το ύφασμα και ελαχιστοποιώντας τη μηχανική καταπόνηση. Στη μέγιστη διαμόρφωσή τους αυτά τα βιομηχανικά πλυντήρια ρούχων χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία έως και 840 kg πλυντηρίου ανά ημέρα (7 κύκλοι σε 8 ώρες): για την διευκόλυνση της εκφόρτωσης του πλυντηρίου διατίθεται το προαιρετικό σύστημα κλίσης. Ο εξοπλισμός μπορεί να πάρει κλίση 15 ° χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο, κρατώντας τον κάδο σε περιστροφή και την πόρτα κλειδωμένη σε ανοιχτή θέση. Το ρούχο πέφτει αυτόματα στο φορείο χωρίς την παρέμβαση του χειριστή και με σημαντική εξοικονόμηση χρόνου.

Υψηλό επίπεδο καθαριότητας και υγιεινής
Τα βιομηχανικά πλυντήρια ρούχων μας είναι εξοπλισμένα με την εγκατάσταση για τη σύνδεση σε 9 αντλίες δοσολογίας υγρών απορρυπαντικών. Κατόπιν αιτήματος μπορούν να τροφοδοτηθούν με αντλίες.
Ο διανομέας (προαιρετικός εξοπλισμός) είναι εξοπλισμένος με 5 διαμερίσματα (χωρητικότητα 1 λίτρου το καθένα) για απορρυπαντικά υγρά ή σε μορφή σκόνης.

Η ασφάλεια είναι ένα πρότυπο για εμάς
Το σύστημα EBD (Ηλεκτρονικός ανιχνευτής ισορροπίας) είναι ένα πρωτοποριακό πρότυπο λύσης για τις μηχανές WFM, το οποίο εμποδίζει τις υπερβολικά ασύμμετρες φάσεις περιστροφής, διατηρώντας τα μηχανικά μέρη και εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων.

Πάντα ο μέγιστος έλεγχος
Εξοπλισμένα με σύστημα ελέγχου G400, με μεγάλη οθόνη γραφικών και 20 διαθέσιμα προγράμματα πλύσης, αυτά τα βιομηχανικά πλυντήρια επιτρέπουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και βελτιστοποίηση των λειτουργικών δαπανών: θερμοκρασία, χρόνο, επίπεδα νερού και κύκλους.
Έχουν επίσης δύο χρήσιμα στοιχεία ελέγχου: τα "Δεδομένα Ελαττωμάτων", που δείχνουν συναγερμούς και διαχείριση δεδομένων ανά πάσα στιγμή, ή την "Αυτόματη Τηλεφωνική Κλήση", η οποία επιτρέπει τον προγραμματισμό της συντήρησης (ανάλογα με την πραγματική χρήση του εξοπλισμού).

ΜΟΝΤΕΛΟWFM33WFM40WFM55
ΠΛΑΤΟΣ mm119511951195
ΒΑΘΟΣ mm1230 1330 1510
ΥΨΟΣ mm1905 1905 1905
ΙΣΧΥΣ ΚW28 43.5/31.5 43.5/31.5
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Kgr33.5/37.240/44.452/57.5
ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ25-83025-83025-830
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΠΟΡΤΑΣ mm540540540
ΘΟΡΥΒΟΣ db84.8 86.8 86.8
WEIGHT Kgr1230 1560 1630
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε