ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ GRANDIMPIANTI WFP

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ GRANDIMPIANTI WFP

Ενεργειακά αποδοτικά πλυντήρια υψηλής ταχύτητας

Βιομηχανικός εξοπλισμός πλυσίματος για μεγάλη φόρτωση

Το WFP 80 ÷ 100 ÷ 120 είναι πλυντήρια υψηλών περιστροφών τέλεια σε κάθε περίπτωση. Διαθέτοντας ένα σταθερό πλαίσιο και ένα προγραμματιζόμενο ηλεκτρονικό χειριστήριο, αυτοί οι μεγάλοι βιομηχανικοί εξοπλισμοί πλύσης καλύπτουν τις ανάγκες μεγάλων παραγωγών που συνδυάζουν υψηλό φορτίο με ευελιξία και αξιοπιστία.

Πλυντήρια χαμηλής κατανάλωσης
Πρόκειται για εξοπλισμό πλυσίματος χαμηλής κατανάλωσης. Η δεύτερη τυπική βαλβίδα εκκένωσης, πράγματι, εκτρέπει το νερό σε δεξαμενή ανάκτησης, και όχι απευθείας στο αποχετευτικό δίκτυο. Το νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα για άλλα προγράμματα πλύσης με τεράστια εξοικονόμηση νερού!
Αυτός ο εξοπλισμός πλυσίματος είναι σε θέση να μειώσει και την ηχορύπανση: το βιομηχανικό περιβάλλον απαιτεί χαμηλό θόρυβο και κραδασμούς για να εξασφαλίσει καλές συνθήκες εργασίας. 6 ελατήρια στήριξης και 6 αμορτισέρ και ο κινητήρας κοντά στον πυθμένα, εγγυώνται αυτό το αποτέλεσμα.

Περισσότερο από ένα ισχυρό πλυντήριο ρούχων
Η απλότητα και η εποικοδομητική σταθερότητα σημαίνουν εγκατάσταση σε κάθε τομέα. Η συντήρηση είναι ελάχιστη με εκτεταμένες συνεχείς περιόδους εργασίας. Αυτά τα πλυντήρια είναι οικονομικώς ανταγωνιστικά, χάρη στην εποικοδομητική απλότητα, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την ευελιξία και τις επιδόσεις. Έχουν ανοξείδωτα πάνελ, κάδο και δεξαμενή. Το σύστημα ανοίγματος και κλειδώματος των οπών το διαχειρίζεται μια ηλεκτρονική συσκευή. Τα πλυντήρια WFP επιτρέπουν την επεξεργασία, στη μέγιστη διαμόρφωσή τους, έως και 840 kg σεντονιών ημερησίως (7 κύκλοι σε 8 ώρες). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει ένα προαιρετικό σύστημα εμπρόσθιας κλίσης ικανό να διευκολύνει και να επιταχύνει τη λειτουργία εκφόρτωσης: με το τηλεχειριστήριο είναι δυνατή η ανατροπή του εξοπλισμού κατά 15 °, έτσι ώστε τα ρούχα να πέφτουν αυτόματα στο φορείο.

Υψηλά πρότυπα καθαριότητας
Ο διανομέας (προαιρετικός εξοπλισμός) είναι εξοπλισμένος με 5 διαμερίσματα (1 λίτρο το καθένα) για υγρό απορρυπαντικό ή σε σκόνη.
Είναι διαθέσιμο ως συμπληρωματικός εξοπλισμός στο στατικό σύστημα ζύγισης που δείχνει στην οθόνη το πραγματικό βάρος του πλυντηρίου που έχει φορτωθεί.

Τέλεια αποτελέσματα πλύση με την πλύση
Τον εξοπλισμό διαχειρίζεται ένα απλό και διαισθητικό σύστημα ελέγχου: ένας ηλεκτρονικός προγραμματιστής, με οθόνη γραφικών, που επιτρέπει την πλήρη διαχείριση και προγραμματισμό του πλυντηρίου. Διατίθενται περισσότερες από 20 γλώσσες και 99 προγράμματα πλυσίματος. Αυτό το απλό σύστημα ελέγχου, εξοπλισμένο με έναν ηλεκτρονικό διακόπτη πίεσης που ρυθμίζει την απαιτούμενη ποσότητα νερού, εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού και υψηλά πρότυπα υγιεινής.

ΜΟΝΤΕΛΟWFP80 WFP100WFP120
ΠΛΑΤΟΣ mm153018001800
ΒΑΘΟΣ mm179720102025
ΥΨΟΣ mm199619502080
ΙΣΧΥΣ ΚW11,2515,2518,5
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Kgr80,7100.3118.0
ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ350350371
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΠΟΡΤΑΣ mm700 700700
ΘΟΡΥΒΟΣ db747474
WEIGHT Kgr1230 1560 1630
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε