ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΟ GRANDIMPIANTI S120/25

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΟ GRANDIMPIANTI S120/25

Μια τέλεια επιφάνεια για άριστα αποτελέσματα.

Επαγγελματικές μηχανές σιδερώματος
Η σειρά μας από επαγγελματικά σιδερωτήρια επίπεδης επιφάνειας είναι η πιο ολοκληρωμένη στην αγορά και προσφέρει διαφορετικά μήκη, διαμέτρους και ρολά. Οι μηχανές S100-120-140 / 25 είναι, κατά συνέπεια, οι συσκευές μεσαίου μεγέθους και είναι εφοδιασμένες με μια εξωθημένη και υψηλής ποιότητας ανοδιωμένη επιφάνεια σιδερώματος από αλουμίνιο, ιδανική για την επαγγελματική επεξεργασία επίπεδων υφασμάτων.

Μεγάλη ποιότητα επιφάνειας σιδερώματος
Η επιφάνεια σιδερώματος των μοντέλων S100-120-140 / 25 είναι εξαιρετικά λεία και παραμένει αμετάβλητη σε οποιαδήποτε θερμοκρασία χωρίς την ανάγκη πρόσθετων μηχανικών συστημάτων για τη διατήρηση του σχήματος. Η βαθιά ανοδιωτική επεξεργασία, επομένως, το καθιστά ισχυρό και αδρανές σε χημικές ουσίες, εξαλείφοντας έτσι οποιοδήποτε πρόβλημα διάβρωσης (π.χ. καμία ζημιά εξαιτίας της παρουσίας υπολειπόμενου χλωρίου στα υφάσματα). Έτσι, η θερμομόνωση γίνεται από κεραμικές ίνες, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση και η ελάχιστη διασπορά θερμότητας στο περιβάλλον.

Τα συστήματα θέρμανσης, θωρακισμένα και σφραγισμένα, είναι ενσωματωμένα στην πλάκα σιδερώματος, όχι απλά τοποθετημένα στο πίσω μέρος της, όπως στις παραδοσιακές συσκευές, επομένως η θέρμανση παράγεται από το εσωτερικό της πλάκας, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση σιδερώματος. Τέλος, ενώ τα μοντέλα S100-120 / 25 διαθέτουν κύλινδρο με την ίδια επίστρωση S80, το S140 / 25 είναι εφοδιασμένο με διάτρητο ρολό με κινητήρα αναρρόφησης, επικαλυμμένο από διπλό στρώμα από μαλακό ατσάλινο μαλλί, βαμβακερή τσόχα και εξωτερικά το NOMEX® που το καθιστά ικανό να σιδερώνει με έως και 20-25% υγρασία.

Ευέλικτες και αποδοτικές μηχανές σιδερώματος
Αυτές οι μηχανές σιδερώματος εμπρόσθιου φορτωτή μπορούν να διαχειρίζονται από ένα μόνο χειριστή και να τοποθετούνται στον τοίχο. Είναι εξοπλισμένα με περιστρεφόμενο έλεγχο ταχύτητας κυλίνδρου με τεχνολογία inverter, το οποίο επιτρέπει την επεξεργασία υγρών ή δύσκολων πτυχών. Στη συνέχεια, το μοντέλο S140 / 25 είναι εξοπλισμένο με ανεμιστήρα εξαγωγής, ο οποίος, χάρη στον διάτρητο κύλινδρο, μπορεί να εξαλείψει τον ατμό που παράγεται κατά τη διαδικασία σιδερώματος, βελτιώνοντας την άνεση των χειριστών και την ποιότητα του αποτελέσματος.

Συστήματα προστασίας και συναγερμού
Αυτά τα σιδερωτήρια έχουν διπλά πλεονάζοντα συστήματα ασφαλείας και κυκλώματα συναγερμού. Όπως ο τυπικός ηλεκτρομηχανικός ηλεκτρονικός θερμοστάτης ασφαλείας, ο οποίος εμποδίζει την ανεπιθύμητη υπερθέρμανση: κάθε φορά που η συσκευή παραμένει χωρίς επίβλεψη, το σύστημα απενεργοποιείται αυτόματα, μετακινώντας την εστία μακριά από τον κύλινδρο.

Τα συστήματα ασφαλείας για τον χειριστή σε αυτά τα μοντέλα περιλαμβάνουν ένα πεντάλ για την προσωρινή παύση του κυλίνδρου για την εκτόξευση του σεντονιού, ένα κουμπί επείγουσας ανάγκης και μια ράβδο ασφαλείας που αντιστρέφει την περιστροφή του κυλίνδρου σε περίπτωση λανθασμένου χειρισμού από τον χρήστη.

ST23: το σιδέρωμα είναι πάντοτε υπό έλεγχο
ST23: στάνταρ στα μοντέλα (S100 / 25 - S200 / 30). Αυτός ο ηλεκτρονικός έλεγχος επιτρέπει τη διαχείριση της θερμοκρασίας (χωρίς προκαθορισμένες τιμές) χρησιμοποιώντας το P.I.D. (ρύθμισης της ταχύτητας περιστροφής του κυλίνδρου για σιδέρωμα), διαχείριση του κινητήρα αναρρόφησης για την εξάλειψη του ατμού που παράγεται κατά τη διαδικασία σιδερώματος (διαθέσιμο από το S140 / 25). Το ST23 ελέγχει επίσης το σύστημα πληρωμών και προσφέρει αρχείο αρχείων μηχανικής λειτουργίας.

ΠΛΑΤΟΣ mm1600
ΒΑΘΟΣ mm420
ΥΨΟΣ mm1050
ΙΣΧΥΣ ΚW6,18
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ KΙΛΑ ΑΝΑ ΩΡΑ35
ΠΑΤΗΜΑAYTOMATO
ΜΗΚΟΣ ΚΥΛIΝΔΡΟΥ mm1200
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ250
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ (mt/m2)3,9
ΘΟΡΥΒΟΣ db55
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε