ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΟ GRANDIMPIANTI S160/30

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΟ GRANDIMPIANTI S160/30

Ηλεκτρικές συσκευές σιδερώματος με ομαλή και ισχυρή επιφάνεια

Επαγγελματικό σιδέρωμα επίπεδων υφασμάτων
Η εξαιρετική ποιότητα της επιφάνειας των συσκευών σιδερώματος S160-200 / 30 είναι εγγυημένη από το επιλεγμένο υλικό: το αλουμίνιο είναι σε θέση να φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία σε λίγα λεπτά και να την διατηρήσει με την πάροδο του χρόνου. Δεδομένου ότι είναι ένα εξωθημένο στοιχείο, η επιφάνεια σιδερώματος είναι εξαιρετικά λεία και παραμένει αμετάβλητη σε οποιαδήποτε θερμοκρασία. Τέλος, χάρη στη βαθιά ανωδιοτική επεξεργασία, αυτά τα σιδερωτήρια είναι αδρανή και ανθεκτικά σε χημικούς παράγοντες.

Υψηλής ποιότητας επιφάνεια σιδερώματος
Η επιφάνεια σιδερώματος των μοντέλων S160-200 / 30 είναι εξαιρετικά ομαλή και παραμένει αμετάβλητη σε οποιαδήποτε θερμοκρασία χωρίς την ανάγκη πρόσθετων μηχανικών συστημάτων για τη διατήρηση του σχήματος. Η βαθιά ανοδιωτική επεξεργασία, επομένως, την καθιστά ισχυρή και αδρανή σε χημικές ουσίες, εξαλείφοντας έτσι οποιοδήποτε πρόβλημα διάβρωσης (π.χ. υπολειπόμμενο χλώριο στα υφάσματα). Έτσι, η θερμομόνωση γίνεται από κεραμικές ίνες, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση και η ελάχιστη διασπορά θερμότητας στο περιβάλλον με σημαντικά οφέλη για τους χρήστες.

Τα συστήματα θέρμανσης, θωρακισμένα και σφραγισμένα, είναι ενσωματωμένα στην επιφάνεια σιδερώματος, όχι απλά τοποθετημένα στο πίσω μέρος της, όπως στα παραδοσιακά σιδερωτήρια, επομένως η θέρμανση παράγεται από το εσωτερικό της πλάκας, εξασφαλίζοντας βέλτιστες επιδόσεις σιδερώματος. Τέλος, αυτές οι συσκευές σιδερώματος είναι εξοπλισμένες με έναν διάτρητο κύλινδρο με κινητήρα αναρρόφησης, επικαλυμμένο από διπλό στρώμα από μαλακό ατσάλινο μαλλί, βαμβακερή τσόχα και εξωτερική τσόχα NOMEX® τα οποία τις καθιστούν ικανές να σιδερώσουν επίπεδα υφάσματα με έως και 20-25% υγρασία.

Ευελιξία και αποδοτικότητα
Οι S160-200 / 30 είναι μηχανές σιδερώματος εμπρόσθιου φορτωτή, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο και να χρησιμοποιηθεί από έναν μόνο χειριστή. Οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με έλεγχο ταχύτητας κυλίνδρων (με τεχνολογία inverter), που επιτρέπουν το σιδέρωμα σε υγρά υφάσματα ή δύσκολες πτυχώσεις και έναν ανεμιστήρα εξαγωγής που, μαζί με τον διάτρητο κύλινδρο, είναι σε θέση να εξατμίσουν τον ατμό που παράγεται κατά τη διάρκεια του σιδερώματος, βελτιώνοντας το περιβάλλον εργασίας και την ποιότητα του σιδερώματος.

Συστήματα ασφαλείας και προστασίας
Όπως όλα τα άλλα είδη Grandimpianti, αυτά τα σιδερωτήρια έχουν διπλά πλεονάζοντα συστήματα ασφαλείας και κυκλώματα συναγερμού. Όπως ο τυπικός ηλεκτρομηχανικός και ηλεκτρονικός θερμοστάτης ασφαλείας, ο οποίος αποτρέπει την ανεπιθύμητη υπερθέρμανση: κάθε φορά που η συσκευή παραμένει χωρίς επίβλεψη, το σύστημα απενεργοποιείται αυτόματα, μετακινώντας την εστία μακριά από τον κύλινδρο.
Αυτές οι συσκευές σιδερώματος είναι εξοπλισμένες με συστήματα ασφαλείας χρηστών, όπως ένα πεντάλ που σταματάει τον κύλινδρο για να απλωθεί το ύφασμα πάνω από τον τροφοδότη, ένα κουμπί επείγουσας ανάγκης και μια ταινία ασφαλείας για τα δάχτυλα που προστατεύουν τον χειριστή σε περίπτωση λάθος μεταχείρισης.

Επαγγελματικό σιδέρωμα υπό έλεγχο
Ο έλεγχος ST23 επιτρέπει τη διαχείριση της θερμοκρασίας (χωρίς προκαθορισμένες τιμές) χρησιμοποιώντας το σύστημα P.I.D. (Proportional - Integral - Derivative)την ρύθμιση της ταχύτητας περιστροφής του κυλίνδρου για σιδέρωμα σχετικά υγρών υφασμάτων ή δύσκολων πτυχών και την διαχείριση του κινητήρα αναρρόφησης για την εξάλειψη του ατμού που παράγεται κατά τη διαδικασία σιδερώματος (διαθέσιμο από το μοντέλο S140/25 και έπειτα). Το ST23 ελέγχει επίσης το σύστημα πληρωμών και προσφέρει αρχείο δεδομένων μηχανικής λειτουργίας.

ΕΚΔΟΣΗ S160/30 AV ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

ΑΞΟΝΑΣ ΚΕΝΟΥ

Γαλβανισμένος κύλινδρος με διάτρηση και άξονα κενού για να εξαπλώνεται η διαδρομή του αέρα
2 στρώσεις ατσάλινο δίχτυ
2 στρώσεις ατσάλινο μαλλί
2 στρώσεις βαμβακερή τσόχα (400gr / m2)?
2 στρώσεις φύλλο Nomex® (220gr / m2).
Έλεγχος ταχύτητας κυλίνδρου

ΕΚΔΟΣΗ S160/30 AVL ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

ΑΞΟΝΑΣ ΚΕΝΟΥ

Γαλβανισμένος κύλινδρος με διάτρηση και άξονα κενού για να εξαπλωθεί η διαδρομή του αέρα
2 στρώσεις ατσάλινο δίχτυ 
2 στρώσεις ατσάλινο μαλλί
2 στρώσεις βαμβακερή τσόχα (400gr / m2)?
2 στρώσεις φύλλο Nomex®(220gr / m2).
Έλεγχος ταχύτητας κυλίνδρου

Σιδερωτήριο Στεγνώματος
 
Γαλβανισμένος κυλίνδρος με διάτρηση και άξονα κενού για να εξαπλωθεί η διαδρομή του αέρα
Μονή στρώση MAXPRESS®
2 στρώσεις τσόχα Nomex® (400gr / m2)

ΠΛΑΤΟΣ mm2200
ΒΑΘΟΣ mm500
ΥΨΟΣ mm1100
ΙΣΧΥΣ ΚW13,56
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ KΙΛΑ ΑΝΑ ΩΡΑ50
ΠΑΤΗΜΑAYTOMATO
ΜΗΚΟΣ ΚΥΛIΝΔΡΟΥ mm1600
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ290
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ (mt/m2)3,9
ΘΟΡΥΒΟΣ db50
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε