ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ GRANTIMPIANTI EB

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ GRANTIMPIANTI EB

EB G400DRY

Στεγνωτήρια υφασμάτων που αποδίδουν αξία στα ρούχα σας

Υψηλής τεχνολογίας στεγνωτήριο

Στεγνωτήρια τελευταίας τεχνολογίας που έχουν αναπτυχθεί για να επιτρέπουν το τέλειο στέγνωμα και διατηρούν άθικτες τις φυσικές ιδιότητες και την απαλότητα των υφασμάτων. Αυτά τα αυτόματα στεγνωτήρια χαρακτηρίζονται από προηγμένη τεχνολογία, ευρωστία και απλότητα. Διατίθενται με διαφορετικές πηγές θέρμανσης: ατμό, αέριο ή ηλεκτρικό.

Στεγνωτήρια υψηλής απόδοσης
Αποφεύγοντας την σπατάλη θερμότητας στο περιβάλλον, ο κάδος περικλείεται μέσα σε μια ισχυρά απομονωμένη δεξαμενή, η οποία επίσης περικλείεται ξεχωριστά από το εξωτερικό πλαίσιο. Επιπλέον, η ροή του αέρα βελτιστοποιήθηκε αποφεύγοντας περιττές διαδρομές εντός του εξοπλισμού, πράγμα που μειώνει τη θερμική απόδοση.
Γνωρίζουμε ότι η θερμομόνωση δεν είναι αρκετή για να επιτευχθεί μεγάλη απόδοση θέρμανσης, πράγματι, ακόμη και η ταχύτητα περιστροφής του κάδου έχει τη σημασία του, γι 'αυτό επιλέξαμε να εγκαταστήσουμε τον κινητήρα κατευθείαν στον κάδο και να χρησιμοποιήσουμε τον έλεγχο ταχύτητας από τον inverter.

Αποτελεσματικός και αξιόπιστος εξοπλισμός στεγνώματος
Η ταχύτητα περιστροφής του κάδου διαχειρίζεται με μηχανισμό μετάδοσης κίνησης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία inverter για να ρυθμίσει την ταχύτητα, να κάνει μαλακές εκκινήσεις και επιβραδύνσεις και να διατηρήσει τα υφάσματα καθώς και τα μηχανικά μέρη. Επιπλέον, η εξάλειψη των ζωνών και των τροχαλιών μειώνει το κόστος συντήρησης. Ένα μοναδικό και αυτόματο σύστημα που βοηθά στη διατήρηση της αποτελεσματικότητας του εξοπλισμού στεγνώματος, ελέγχει την κατάσταση των φίλτρων που ανιχνεύουν το ποσοστό παρεμπόδισης. Η χρήση συμβατικού αισθητήρα υγρασίας ή διαφορικού τύπου, τέλος, επιτρέπει το πραγματικό αυτόματο στέγνωμα χωρίς απώλεια χρόνου ή ενέργειας και χωρίς να βλάπτεται το ύφασμα με μια άχρηστη υπερθέρμανση! Το πρόγραμμα στεγνώματος τελειώνει όντως όταν τα ρούχα είναι έτοιμα!

Αξιόπιστος και ασφαλής εξοπλισμός
Τα στεγνωτήρια είναι εξοπλισμένα με "Αυτόματη κλήση συντήρησης" και "Ηλεκτρονικό ανιχνευτή υπερφόρτωσης". Το πρώτο είναι ένα σύστημα που επιτρέπει την αυτόματη αίτηση συντήρησης σύμφωνα με προγραμματισμένο αριθμό κύκλων, πράγμα που σημαίνει ότι η συντήρηση συνδέεται με την πραγματική χρήση του εξοπλισμού. Το δεύτερο, ωστόσο, είναι ένα σύστημα ασφαλείας που εμποδίζει τη λειτουργία σε περίπτωση υπερφόρτωσης.
Τέλος, το προαιρετικό σύστημα πυροπροστασίας βοηθά στην πρόληψη των ζημιών που προκαλούνται από το στέγνωμα ακατάλληλων ρούχων, καθώς επεξεργάζονται με εύφλεκτα προϊόντα ή με θερμοευαίσθητα υφάσματα. Διαθέτει αισθητήρα που παρακολουθεί την ποιότητα του αέρα στη βαλβίδα εξαγωγής και ανιχνεύει την παρουσία οποιουδήποτε τύπου ανάφλεξης και σε τέτοια περίπτωση επιτρέπει τον ψεκασμό νερού μέσα από το τύμπανο.

Εργονομικές μηχανές στεγνώματος
Οι στεγνωτήρες ρούχων EB είναι αποδοτικοί και εργονομικοί: είναι σχεδιασμένοι για να εξοικονομούν χώρο. Οι συσκευές μας έχουν πλάτος μόλις 79 cm! Αλλά υπάρχουν περισσότερα. Είναι επίσης εξοπλισμένες με μια μεγάλη θήκη για την απλούστευση και διευκόλυνση της φόρτωσης και εκφόρτωσης των ρούχων. Επιπλέον, είναι εργονομικές και από ακουστική άποψη (μόνο 64 dB): εξασφαλίζεται ελάχιστος θόρυβος!

Το αυτόματο στέγνωμα εξαρτάται από τον έλεγχο
Οι στεγνωτήρες τύπου EB είναι εξοπλισμένοι με τον ηλεκτρονικό έλεγχο G400DRY που είναι σε θέση να μεγιστοποιήσει την απόδοση του πλυντηρίου σας: αυτόματα διαχειρίζεται τις θερμοκρασίες, την ταχύτητα περιστροφής κάδου (ανάλογα με τη φάση του κύκλου), τις μαλακές εκκινήσεις και τις επιβραδύνσεις.

Το G400DRY ελέγχει τον κινητήρα του κάδου με το σύστημα ITM, διαχειρίζεται 35 κύκλους στεγνώματος που μπορούν να ρυθμιστούν ελεύθερα από τον χειριστή (10 έχουν ήδη προγραμματιστεί), αποθηκεύει και εμφανίζει συναγερμούς, διαχειρίζεται το αίτημα αυτόματης συντήρησης και επιτρέπει οποιαδήποτε συστήματα πληρωμής (απλά ή ηλεκτρονικά).

ΜΟΝΤΕΛΟEB10EB15EB41
ΠΛΑΤΟΣ mm7957951140
ΒΑΘΟΣ mm7509701390
ΥΨΟΣ mm129012901835
ΙΣΧΥΣ ΡΕΥΜΑ KW10.1 12.539,5
ΙΣΧΥΣ ΑΕΡΙΟΥ KW16 1622-45 double stage
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Kgr101541
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΠΟΡΤΑΣ mm612 612612
ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ (RPM)20/8020/8020/60
ΒΑΡΟΣ Kgr111 134355
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε