ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ GRANTIMPIANTI GD WAVY

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ GRANTIMPIANTI GD

Στεγνωτήρια ρούχων υψηλής ποιότητας

Νέα επαγγελματικά στεγνωτήρια: η επανάσταση στο πλύσιμο!

Μια νέα εποχή για το στέγνωμα των ρούχων

Τα νέα μας στεγνωτήρια, GD Wavy έχουν ένα εντελώς νέο περιβάλλον σχεδιασμού και χρήσης, διατηρώντας παράλληλα όλες τις μηχανικές ιδιότητες, τη λειτουργικότητα και τις επιδόσεις των άλλων μηχανών Grandimpianti. Εδώ, η αισθητική και η αποδοτικότητα συνδυάζονται με τις νέες τάσεις και την τεχνολογία: η οθόνη LCD είναι τώρα κάθετη και είναι αφής, το νέο γυαλιστερό μπροστινό μέρος εμπνέεται από την υψηλή τεχνολογία και δίνει μια πολύτιμη αίσθηση εξοπλισμού, το καινοτόμο σύστημα ελέγχου Wavy, είναι διαδραστικό, πολυεπίπεδο και πάντα ενημερωμένο χάρη στην υπηρεσία Cloud.

Οικολογικά στεγνωτήρια
Τα νέα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων είναι διαθέσιμα με τρεις τύπους θέρμανσης (αέριο, ηλεκτρικό ή ατμό) και προσφέρουν ποσοστό ανακύκλωσης 92%. Χάρη στο διάγραμμα στεγνώματος, προσαρμόζεται στις μεταβολές του βάρους του πλυντηρίου: η συσκευή απαιτεί περίπου 1 kW ανά kg πλυντηρίου, με πολύ μικρό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Χάρη στη θέρμανση δύο βαθμίδων (στάνταρ στα μοντέλα αερίου) η οποία ξεκινά αυτόματα όταν φτάσει η επιλεγμένη θερμοκρασία, το στεγνωτήριο καταναλώνει μόνο την απαιτούμενη ενέργεια.
Τέλος, για να ελαχιστοποιηθούν οι διασπορές θερμότητας και να προσφερθεί μια αποτελεσματική διεργασία στεγνώματος, έχει μειωθεί ο χώρος μεταξύ του σωλήνα και του κάδου, ο κάδος έχει απομονωθεί μέσα σε μια δεξαμενή από κεραμικές ίνες και ο πυθμένας έχει κατασκευαστεί από ειδικό υλικό. Έτσι, το GD Wavy προσφέρει μέγιστη θερμική απόδοση, βελτιστοποιημένη διαδρομή ροής αέρα και χαμηλή επίδραση θορύβου.

Αποτελεσματικοί και αξιόπιστοι στεγνωτήρες
Τα συστήματα θέρμανσης χάλυβα INCOLOY® εμποδίζουν την εναπόθεση χνουδιού, καυστήρες τιτανίου που αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες και ένα αποτελεσματικό σύστημα εξαγωγής εγγυώνται υψηλή και σταθερή απόδοση. Τα στεγνωτήρια GD Wavy έχουν επίσης μια ισχυρά μονωμένη κεραμική δεξαμενή για να ελαχιστοποιήσουν τις διασκορπήσεις θερμότητας: ο θερμός αέρας ακολουθεί ένα γραμμικό τρόπο που διέρχεται από τα πλυντήρια, χωρίς περιττές διαδρομές, για να έχει μια βέλτιστη θερμική απόδοση. Τέλος, αυτά τα στεγνωτήρια διαθέτουν ισχυρό ανεμιστήρα, τοποθετημένο μέσα σε μια πρωτοποριακή σπείρα, ικανή να εξασφαλίσει μια γρήγορη, ομαλή και ήσυχη εκροή αέρα.

Η ασφαλέστερη λύση για το καλύτερο στέγνωμα
Εκτός από τον αισθητήρα περιστροφής κάδου, που σταματά τη θέρμανση όταν ο κάδος δεν γυρίζει, αυτά τα νέα επαγγελματικά στεγνωτήρια, καθώς και τα άλλα μηχανήματα Grandimpianti, προσφέρουν διπλά συστήματα ασφαλείας και εφεδρικά κυκλώματα συναγερμού, όπως στα αεροπλάνα.
Η ασφάλεια αυξάνεται περαιτέρω με διαφορετικές λύσεις κατά της υπερθέρμανσης, πράγμα που είναι πραγματικά χρήσιμο σε περίπτωση στεγνωτήρων αερίου. Όλα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα.

Εργονομικές μηχανές στεγνώματος
Η πόρτα ανοίγει μέχρι 180 ° και είναι εργονομικά τοποθετημένη για να απλοποιεί τη φόρτωση / εκφόρτωση του μηχανήματος: λόγω του ύψους του, το φορείο θα μπορούσε να τοποθετηθεί ακριβώς μπροστά από τον εξοπλισμό. Ο κάδος και ο αέρας διοχετεύονται με θερμική μόνωση για να μειώσουν τη διασπορά θερμότητας, ενώ η γυάλινη θωράκιση, οι εξωτερικοί πίνακες και οι αγωγοί αποχέτευσης είναι πάντα κρύα: αυτό σημαίνει ένα ασφαλέστερο και πιο άνετο περιβάλλον. Το στεγνωτήριο, τέλος, εγγυάται επίσης χαμηλό θόρυβο: μόνο 54dB.

Έξυπνη διαδικασία στεγνώματος
Η πρωτοτυπία των στεγνωτηρίων GD Wavy είναι ο εγκέφαλος, το νέο σύστημα ελέγχου Wavy και η καινοτόμος υπηρεσία Cloud. Το Wavy είναι μια φιλική προς το χρήστη, διαδραστική οθόνη αφής που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργικότητα και τον προγραμματισμό του μηχανήματος, σύμφωνα με την εμπειρία του χρήστη. Οι διαδικασίες είναι απλές, Βήμα-βήμα και όλα είναι δοσμένα στους χρήστες (βασικούς, ενδιάμεσους, επαγγελματικούς, τεχνικούς).

Χάρη στην υπηρεσία WavyCloud ο εξοπλισμός είναι πάντα ενημερωμένος και όλα ελέγχονται: η τεχνογνωσία, οι διαδικασίες και τα διαγράμματα, ο έλεγχος και η παρακολούθηση των λειτουργιών, τα διαγνωστικά, η λογιστική και η διαχείριση του κόστους είναι πάντα ένα κλικ μακριά.

ΜΟΝΤΕΛΟGD11 WAVYGD14 WAVYGD18 WAVYGD24 WAVY
ΠΛΑΤΟΣ mm795795970970
ΒΑΘΟΣ mm92010859901205
ΥΨΟΣ mm1590159018101810
ΙΣΧΥΣ ΡΕΥΜΑ KWΗ10,5/15 10,5/1521/30 21/30
ΙΣΧΥΣ ΑΕΡΙΟ KW13-1813-1816-2416-24
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Kgr11141824
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΠΟΡΤΑΣ mm612 612 612 612
ΘΟΡΥΒΟΣ db55555555
ΒΑΡΟΣ Kgr205 205276 296
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε