ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ GRANTIMPIANTI GDZ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ GRANTIMPIANTI GDZ

Επαγγελματικά στεγνωτήρια υψηλής επιδόσης 

Οικολογικά, σιωπηλά και εργονομικά βιομηχανικά στεγνωτήρια

Ηλεκτρικά, αερίου ή ατμού

Τα βιομηχανικά στεγνωτήρια GDZ G-Wiz® μπορούν να λειτουργήσουν με τρεις τύπους θέρμανσης: αέριο, ηλεκτρικό ή ατμό. Οι μηχανές στεγνώματος αερίου έχουν καυστήρες κατασκευασμένους από τιτάνιο που μπορούν να αντέξουν σε υψηλές θερμοκρασίες. Τα ηλεκτρικά μοντέλα χρησιμοποιούν σωληνοειδείς αντιστάσεις κατασκευασμένες από χάλυβα INCOLOY®. Τέλος, τα στεγνωτήρια ατμού είναι εξοπλισμένα με θερμαντικά πηνία που προστατεύονται από χαλύβδινα φίλτρα ικανά να εμποδίσουν τη σκόνη.

Αθόρυβα και φιλικά προς το περιβάλλον στεγνωτήρια
Αυτές οι μηχανές βιομηχανικού στεγνώματος εγγυώνται ανακύκλωση 92%. Το μηχάνημα κατασκευάζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμο υλικό (π.χ. πλακέτα) και συνεπώς έχει χαμηλή περιβαλλοντική επίδραση. Επιπλέον, λόγω του διαγράμματος στεγνώματος, τα στεγνωτήρια προσαρμόζονται στις μεταβολές του βάρους του πλυντηρίου: η συσκευή απαιτεί περίπου 1 kW ανά kg πλυντηρίου, με πολύ χαμηλή περιβαλλοντική επίπτωση.

Τα στεγνωτήρια αερίου διαθέτουν σύστημα θέρμανσης δύο σταδίων ικανό να μειώσει την κατανάλωση: ενεργοποιείται εν όλω ή εν μέρει, ανάλογα με την πραγματική ανάγκη. Η μέγιστη ισχύς επιτυγχάνεται μόνο όταν είναι πραγματικά απαραίτητο. Αυτό εγγυάται μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Τέλος, μειώθηκε ο χώρος μεταξύ του κάδου και του τυμπάνου, το πίσω μέρος του τυμπάνου κατασκευάζεται σε τυπωμένο υλικό και το τύμπανο απομονώνεται σε μια δεξαμενή από κεραμικές ίνες, όλα αυτά μειώνουν τις διασπορές θερμότητας και βελτιστοποιούν τις επιδόσεις στεγνώματος.

Βιομηχανικα στεγνωτήρια υψηλής απόδοσης
Τα συστήματα θέρμανσης χάλυβα INCOLOY® εμποδίζουν την εναπόθεση χνουδιού, καυστήρες τιτανίου που αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες και ένα αποτελεσματικό σύστημα εξαγωγής εγγυώνται υψηλή και σταθερή απόδοση. Τα στεγνωτήρια GDZ G-Wiz® έχουν επίσης μια ισχυρά απομονωμένη κεραμική δεξαμενή για να ελαχιστοποιήσουν τις διασκορπήσεις θερμότητας: ο θερμός αέρας ακολουθεί ένα γραμμικό τρόπο που διέρχεται από τα στεγνωτήρια, χωρίς περιττές διαδρομές, για να έχει μια βέλτιστη θερμική απόδοση. Τέλος, αυτά τα στεγνωτήρια έχουν ισχυρό ανεμιστήρα εξαγωγής, τοποθετημένο μέσα σε μια καινοτόμο σπείρα, και είναι σε θέση να εξασφαλίσουν μια γρήγορη, ομαλή και ήσυχη εκροή αέρα.

Ασφάλεια από κάθε άποψη!
Εκτός από τον αισθητήρα περιστροφής κάδου που σταματά τη θέρμανση όταν ο κάδος δεν γυρίζει, οι συσκευές έχουν διπλά και πλεοναστικά κυκλώματα συναγερμού, όπως σε αεροπλάνα.
Η ασφάλεια αυξάνεται με διαφορετικές λύσεις κατά της υπερθέρμανσης, ιδιαίτερα χρήσιμες στα στεγνωτήρια με αέριο. Τα πάντα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα.

Πολλοί τρόποι για ένα εργονομικό στεγνωτήριο
Τα στεγνωτήρια GDZ G-Wiz® παράγονται με 4 διαφορετικές χωρητικότητες. Η χωρητικότητα φορτίου είναι 1: 1 με πλυντήρια GWH, έτσι ώστε το πλήρες φορτίο του πλυντηρίου να μπορεί να μετακινηθεί μέσα στο στεγνωτήριο. Η πόρτα ανοίγει μέχρι 180 ° και είναι εργονομικά τοποθετημένη έτσι ώστε το καρότσι να μπορεί να τοποθετηθεί ακριβώς μπροστά από τον εξοπλισμό. Αυτό κάνει ταχύτερη και ευκολότερη τη φόρτωση / εκφόρτωση του πλυντηρίου. Ο κάδος και ο αέρας διοχετεύονται με θερμική μόνωση για να μειώσουν τη διασπορά θερμότητας, ενώ η γυάλινη θωράκιση, οι εξωτερικές πλάκες και η βαλβίδα αποστράγγισης είναι πάντα κρύες: αυτό σημαίνει ένα ασφαλέστερο και πιο άνετο περιβάλλον εργασίας. Αυτά τα στεγνωτήρια, τέλος, είναι επίσης σιωπηλά, παρέχουν, πράγματι, μόνο 54dB!

Το τέλειο στέγνωμα εξαρτάται από τον έλεγχο
Το σύστημα ελέγχου G-Wiz® διαθέτει μια απλή και διαισθητική γραφική διεπαφή που προσαρμόζεται στη γλώσσα και το επίπεδο εμπειρίας των χρηστών και κάνει τους βιομηχανικούς μας στεγνωτήρες πραγματικά φιλικούς προς το χρήστη. Το σύστημα επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση όλων των φάσεων στεγνώματος απευθείας από την οθόνη.

Η G-Wiz® ισορροπεί αυτόματα τις θερμοκρασίες, την ταχύτητα περιστροφής του κάδου, τη λειτουργία κατά των πτυχώσεων και την υπολειπόμμενη υγρασία. Ο κάδος, συνεπώς, χάρη σε μια ειδική βαθιά τρύπα, εξασφαλίζει βέλτιστη διέλευση του αέρα αποφεύγοντας την αλλοίωση που προκαλείται από το τρίψιμο των υφασμάτων.

ΜΟΝΤΕΛΟGDZ11 GDZ14 GDZ18 GDZ24
ΠΛΑΤΟΣ mm795795970970
ΒΑΘΟΣ mm92010859901205
ΥΨΟΣ mm1590159018101810
ΙΣΧΥΣ ΡΕΥΜΑ KW10,5/15 10,5/15 21/30 double stage 21/30 double stage
ΙΣΧΥΣ ΑΕΡΙΟ KW13-18 double stage 13-18 double stage 16-24 double stage 16-24 double stage
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Kgr11141824
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΠΟΡΤΑΣ mm612 612 612 612
ΒΑΡΟΣ Kgr205 205 276 296
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε