ΩΡΙΜΑΝΤΗΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ ZERNIKE KMS 700 INOX

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΩΡΙΜΑΝΤΗΡΙΑ

ΩΡΙΜΑΝΤΗΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ ZERNIKE KMS 700 INOX

Ωρίμανση είναι μια ευρέως γνωστή διαδικασία που έχει ήδη εκτελεστεί από τις τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες στην αγορά για πολλά χρόνια, αλλά ο KLIMA είναι ο μόνος που, χάρη στην τεχνολογία του, μπορεί και έχει μεγάλες επιδόσεις. Φιλοδοξία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα θάλαμο με τεχνολογία αιχμής, αλλά και εύκολο στη χρήση ταυτόχρονα.

Ο KLIMA συνδυάζει την τεχνολογία και την απλότητα κάνοντας την μέθοδο ωρίμανσης εύκολη για όλους: εστιατόρια, ψησταριές, κρεοπωλεία και όλες εκείνες οι επιχειρήσεις που από τώρα και στο εξής θα είναι σε θέση να διαχειρίζονται εξ ολοκλήρου και να ελέγχουν αυτή τη διαδικασία,η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την οργανοληπτική ποιότητα του κρέατος. Με σαφή και μοντέρνο σχεδιασμό, το πατενταρισμένο ωριμαντήριο KLIMA είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού της σύγχρονης τεχνολογίας και των παλαιών μεθόδων ωρίμανσης και είναι σε θέση να αναδημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για μια διαδικασία ωρίμανσης του κρέατος με υψηλή ποιότητα, ενισχύοντας τη γεύση και την τρυφερότητά του.

Κάθε λειτουργία εμφανίζεται στην οθόνη αφής με διαισθητικά εικονίδια που καθιστούν εύκολο να ελεγχθεί και να αλλάξετε όλες τις φάσεις και τις παραμέτρους.

Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει τη θερμοκρασία και την υγρασία ακριβώς στον επιθυμητό βαθμό και να διαχειριστεί τέλεια την εσωτερική κυκλοφορία του αέρα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποστείρωση και την οξυγόνωση του συστήματος, «OxigenKLIMA» , καθιστά δυνατό να δημιουργηθεί το ιδανικό κλίμα για κάθε είδος κρέατος.

Οξυγονούχες ενώσεις με βάση το κρέας και απολύμανση του θαλάμου με OxigenKLIMA

Το πατενταρισμένο σύστημα OxygenKLIMA παρέχει μια μετρημένη και προγραμματισμένη οξυγόνωση του κρέατος που σκοτώνει τους μικροοργανισμούς και την μούχλα.

Μόνο τα ωριμαντήρια KLIMA έχουν αυτό το είδος συστήματος το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί στο τέλος κάθε διαδικασίας για μια πλήρη υγιεινή του θαλάμου.

Μειώνει πάνω από 50%, την διάρκεια διαδικασίας ωρίμανσης.

Παρακολουθεί τη φυσική αλλαγή του χρώματος του κρέατος.

Μειώνει τα βακτήρια και μύκητες

Αποστειρώνει το θάλαμο και όλα τα τεχνικά στοιχεία για την αποφυγή επικίνδυνων μολύνσεων.

Μειώνει άσχημες οσμές, οι οποίες παράγονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Δεν χρειάζεται να πλυθούν τα τρόφιμα για την εξάλειψη των οσμών.

Το OxigenKLIMA®, δεν χρησιμοποιεί κανένα χημικό προϊόν, αλλά μόνο την απολύμανση μέσω του οξυγόνου που μεταδίδεται στο εσωτερικό του θαλάμου με προγραμματισμό ανάλογα με τις επιλεγμένες λειτουργίες.

Μείωση των απωλειών βάρους με το Σύστημα Ελέγχου Υγρασίας 

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των παραδοσιακών μεθόδων ωρίμανσης και οι σημερινές τεχνολογίες είναι ότι το κρέας καταλήγει να χάνει βάρος, ακόμα και μέχρι 10%. Αυτό σημαίνει μια απώλεια στην πραγματική αξία του προϊόντος.

Η αποκλειστική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας γεννήτρια υγρασίας και η συγκεκριμένη εσωτερική δομή του θαλάμου ωρίμανσης, δημιουργούν μια ομοιόμορφη κατανομή της υγρασίας σε κάθε σημείο της ωρίμανσης. Επιπλέον, χάρη στη μονάδα ελέγχου είναι δυνατόν να ρυθμιστεί η ροή.

Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό απώλειας βάρους (περίπου 3-4%), μείωση των παραγωγικών χρόνων και το κόστος, ακόμη και για μεγάλη διάρκεια ωρίμανσης.

Η αναπαραγωγή του τέλειου κλίματος στο εσωτερικό του θαλάμου και ο μέγιστος έλεγχός του, θα αποτρέψει τις απώλειες βάρους και θα σας επιτρέψει να κρατήσετε ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς υπό έλεγχο.

Ο KLIMA εγγυάται την καλύτερη μέθοδο ωρίμανσης για κάθε είδους κρέατος. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός ηλεκτρονικού ανιχνευτή για τον έλεγχο της υγρασίας, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί σε μια μεταβλητή σειρά πηγαίνοντας από 10% έως 99% ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κάθε είδους κρέατος.

Χάρη στη μεγάλη ευελιξία μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο είδος της διαδικασίας ωρίμανσης για το κρέας σας:

- SLOW, για μια μακρά διαδικασία ωρίμανσης
- FAST, μια ταχύτερη διαδικασία ωρίμανσης

Και στις δύο περιπτώσεις ο KLIMA εκτελεί μια διαδικασία ωρίμανσης.

ΜΟΝΤΕΛΟKMS700
ΠΛΑΤΟΣ mm740
ΒΑΘΟΣ mm850
ΥΨΟΣ mm2115
ΙΣΧΥΣ KW1,20
ΡΕΥΜΑ V230
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ oC-2 / +5
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΡΕΑΣ MIN/MAX Kg50/140
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε