ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΓΩΤΟΥ-ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗΣ STAFF ICE RHS

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΕΣ

ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΓΩΤΟΥ-ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗΣ STAFF ICE RHS

Πολυμηχάνημα (παγωτού-παστερίωσης-κρέμας) με 2 ξεχωριστές δεξαμενές

SMARTMIX είναι μια μηχανή πολλαπλών λειτουργιών, που αποτελείται από 2 διαφορετικές και ανεξάρτητες δεξαμενές. Κάθε δεξαμενή είναι εφοδιασμένη με συμπιεστή και Inverter.
Η άνω δεξαμενή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μποϊλερ, παστεριωτής, συντηρητής ή για την παρασκευή Pate à choux, ζελέ, μαρμελάδας, γιαουρτιού, πανακότα, μους, marshmallows,
Nappage, φρέσκο ​​τυρί, μπεσαμέλ, Ριζότο, Σάλτσες, Ragu.
Μπορεί να περιέχει 15 λίτρα του μίγματος.
Η κάτω δεξαμενή είναι ένας οριζόντιος καταψύκτης με ρύθμιση «ad hoc» για το σωστό παγωτό. Η επεξεργασία για τον έλεγχο της ροπής του αναδευτήρα σε Newtons ανά μέτρο επιτρέπει την απόκτηση κρεμώδης, συμπαγούς και ξηρού παγωτού.
Ο χειριστής μπορεί να αποφασίσει να: παστεριώσει το μίγμα στην άνω δεξαμενή πριν από τη μετάβαση στο κάτω μέρος. Οι δύο δεξαμενές μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα. Ενώ στην άνω δεξαμενή σας γίνεται παστερίωση, στο κάτω μέρος μπορείτε να κάνετε παγωτά και γρανίτες. Η μεταφορά του μίγματος από την άνω δεξαμενή προς την κάτω γίνεται χάρη σε εξωτερικό κανάλι.
Χάρη στην εξωτερική διαφάνεια είναι δυνατό να αφαιρέσετε το μείγμα που παρασκευάστηκε στην άνω δεξαμενή χωρίς να περνά υποχρεωτικά μέσω της κάτω δεξαμενής.

ΜΟΝΤΕΛΟRHS 15/40RHS 15/60
ΠΛΑΤΟΣ mm600600
ΒΑΘΟΣ mm836836
ΥΨΟΣ mm14001400
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΙΤΡΑ ΑΝΑ ΚΥΚΛΟ 2-5 2-7
ΩΡΙΑΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ lt4060
ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗ/ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ lt15(90min)15(90min)
ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ lt15(90min)15(90min)
ΙΣΧΥΣ W3300/48003300/6000
ΡΕΥΜΑ V400400
ΒΑΡΟΣ Kgr290320
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε