ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΚΟΠΤΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ LA MINERVA MINI

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΚΟΠΤΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ LA MINERVA MINI

Ο κόφτης κουζίνας έχει σχεδιαστεί για άλεσμα, θρυμματισμό, κόψιμο, ομογενοποίηση, ζύμωμα, κλπ. (π.χ. ντομάτα, μαϊντανό, σκόρδο, κρεμμύδι, καυτερή πιπεριά, τριμμένη φρυγανιά, σοκολάτα, αποξηραμένα φρούτα, μοτσαρέλα, κρέας, μαλακή ζύμη για κέικ, λαχανικά, κλπ.) Ιδανικός να μειώσει την προετοιμασία του χρόνου εργασίας στις επαγγελματικές κουζίνες. Η δράση των περιστρεφόμενων λεπίδων επιτρέπει μια γρήγορη και απλή λειτουργία, κρατώντας όλες τις οργανικές ιδιότητες των προϊόντων απολύτως άθικτες.
Eξοπλισμένο με ένα ειδικό μοτέρ υψηλής απόδοσης.
O ηλεκτρονικός έλεγχος επιτρέπει τη ρύθμιση της ταχύτητας περιστροφής μεταξύ 9 θέσεων μεταξύ 900 και 2200 στροφών / λεπτό για να επιτρέψει τη χρήση της πλέον κατάλληλης ταχύτητας σε σχέση με την κατεργασία που πρόκειται να μεταφερθεί και το είδος του προϊόντος. Ο κάδος του κόφτη βρίσκεται σε απόσταση από το σώμα της μηχανής και κατά συνέπεια από τον κινητήρα για να διατηρήσει το επεξεργασμένο προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου. 

Παρέχεται με μία λεπίδα

Προαιρετικά: Λεπίδα πριονωτή, Λεπίδα τρυπημένη

ΜΟΝΤΕΛΟMINI 3MINI 5MINI 8
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (υγρό) lt 1.3 3.23.2
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (στερεά) lt 2,94.97.9
ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΜΠΩΛ mm 180x105h240x120h240x180h
ΙΣΧΥΣ W 480960960
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΛΕΠΙΔΑΣ RPM 900-2200900-2200900-2200
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε