ΚΟΠΤΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ LA MINERVA MAGNUM

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΚΟΠΤΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ LA MINERVA MAGNUM

Ο κόφτης κουζίνας έχει σχεδιαστεί για άλεσμα, θρυμματισμό, κόψιμο, ομογενοποίηση, ζύμωμα, κλπ. (π.χ. ντομάτα, μαϊντανό, σκόρδο, κρεμμύδι, καυτερή πιπεριά, τριμμένη φρυγανιά, σοκολάτα, αποξηραμένα φρούτα, μοτσαρέλα, κρέας, μαλακή ζύμη για κέικ, λαχανικά, κλπ.) Ιδανικός να μειώσει την προετοιμασία του χρόνου εργασίας στις επαγγελματικές κουζίνες. Η δράση των περιστρεφόμενων λεπίδων επιτρέπει μια γρήγορη και απλή λειτουργία, κρατώντας όλα τις οργανικές ιδιότητες των προϊόντων απολύτως άθικτες.
Eξοπλισμένο με ένα ειδικό μοτέρ υψηλής απόδοσης.
Ο κάδος του κόφτη βρίσκεται σε απόσταση από το σώμα της μηχανής και κατά συνέπεια από τον κινητήρα για να διατηρήσει το επεξεργασμένο προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου. 

Ειδικά σχεδιασμένο για μεγάλες κουζίνες, αρτοποιεία, παγωτατζίδικα, εργαστήρια τροφίμων και οπουδήποτε απαιτείται η επεξεργασία μεγάλων ποσοτήτων προϊόντων με μεγάλη προσοχή και ακρίβεια. Εξαιρετικά πρακτικός και εύκολος στη χρήση. Ένα εξελιγμένο σύστημα ελέγχου με προγραμματιζόμενο μικροεπεξεργαστή επιτρέπει να ακολουθήσει την πιο σύνθετη επεξεργασία, τον έλεγχο και την προβολή από την ορθή απεικόνιση των θερμοκρασιών των τροφίμων και μπορεί να διακόψει την κατεργασία στην προγραμματισμένη θερμοκρασία. Το μικρό του μέγεθος σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το μηχάνημα σε ένα κανονικό τραπέζι κουζίνας, το σύστημα ανάκλισης είναι εύκολο για το άδειασμα και τον καθαρισμό. Το μπώλ τοποθετείται ξεχωριστά από τον κινητήρα για να αποφευχθεί η μετάδοση της θερμότητας προς το προϊόν. Ψηφιακό χρονόμετρο για να ρυθμίσετε τον χρόνο εργασίας. Κατασκευασμένο εξ 'ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304. Δεύτερη ταχύτητα: Αυτόματη εκκίνηση πάντα από την πρώτη ταχύτητα. Μικροεπεξεργαστή για ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου. Δύο ταχύτητες εργασίας 1400/2800 rpm / min. 

Παρέχεται με μία λεπίδα

Προαιρετικά: Λεπίδα πριονωτή, Λεπίδα τρυπημένη

ΜΟΝΤΕΛΟMAGNUM 16MAGNUM 20
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ lt 1821
ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΜΠΩΛ mm 320x230h320x255h
ΙΣΧΥΣ hp 4,54,5
ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ RPM1400-28001400-2800
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε