ΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ NILMA CC34

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ

ΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ NILMA CC34

ΔΥΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ

Το μηχάνημα συνδυασμένης κοπής CC34 είναι ιδανικό ως μηχάνημα λαχανικών για κόψιμο σε κύβους, κόψιμο σε φέτες, τρίψιμο και κόψιμο σε λωρίδες όχι μόνο φρούτων και λαχανικών αλλά και για ψωμί, τυρί, καρπούς, μανιτάρια κα., και ως κοπτικό το κόψιμο, την ανάμειξη και την προετοιμασία για σάλτσες, κρέας, λαχανικά, φρούτα, μαγιονέζα, πέστο, πουρέ, σοκολάτα, διάφορες μους, κα. 
Το CC34 είναι μια επαγγελματική συσκευή, ο τέλειος συμβιβασμός ανάμεσα σε συσκευή προετοιμασίας λαχανικών και επεξεργασίας τροφίμων. Μικρό και συμπαγές, απαιτεί πολυ λίγο χώρο και είναι έυκολο στην χρήση και αποθήκευση. Είναι ιδανικό για εστιατόριο, delicatessen και γενικά για μεγάλες κουζίνες και επεξεργασία τροφίμων. 
Το CC34 έχει 4 ταχύτητες κοπής: 500 και  800 RPM για την προετοιμασία λαχανικών και 1450 και 2650 RPM για το κοπτικό. Αυτό διασφαλίζει οτι κάθε προϊόν υποβάλλεται σε επεξεργασία στην σωστή ταχύτητα για να εγγυηθεί η τέλεια παρουσίαση.
Το CC34 είναι κατασκευασμένο με υλικά πιστοποιημένα από άποψη υγιεινής. Οι επιφάνειες είναι λείες με στρογγυλεμένες γωνίες για εύκολο καθάρισμα. Όλα τα αξεσουάρ αφαιρούνται εύκολα και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων. Η βάση του CC34 είναι κατασκευασμένη από συμπαγές μέταλλο. Η κεφαλή εισαγωγής λαχανικών είναι κατασκευασμένη από ισχυρό πολυκαρβονικό υλικό και το  δοχείο κοπής είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Οι λεπίδες είναι κατασκευασμένες από ειδικό ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας ικανό να διατηρήσει την αιχμηρότητα του για περισσότερο. 
Το μηχάνημα CC34 είναι μοναδικό, εφόσον συνδυάζει τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά αποδόσεων μηχανών υψηλής απόδοσης στην προετοιμασία λαχανικών και μηχανημάτων κοπής σε μια μόνο συσκευή. 

ΒΑΡΟΣ 11.7 kg
ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗ
ΤΑΣΗ 230 V / 50 Hz
ΙΣΧΥΣ 10 A DELAYED FUSE
ΘΟΡΥΒΟΣ 67 dBA
ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΟΠΗΣ 4
ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ (RPM) 500/800/1450/2650
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε