ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ FORNITALIA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ FORNITALIA

Η νέα σειρά του μίξερ χειρός αποτελείται από 350 Watt σε σταθερή ταχύτητα έκδοση «VF» και στα 300 Watt έκδοση με μεταβλητή ταχύτητα "VV".
Αυτά είναι τα προϊόντα με state-of-the-art τεχνικά χαρακτηριστικά με αεριζόμενους ηλεκτρικούς κινητήρες και διαθέτουν θερμική προστασία.
Το 300 Watt έκδοση με μεταβλητή ταχύτητα "VV" είναι το πιο σύγχρονο μίξερ που έχει μελετηθεί και δοκιμαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να εξασφαλίστεί η καλύτερη σχέση μεταξύ βάρους και ισχύος, με το πλεονέκτημα του εύκολου χειρισμού.
Ο ρυθμιστής ταχύτητας, ο σταθεροποιητή ταχύτητας και η συνεχής λειτουργίας εργάζονται σύμφωνα με τους κανονισμούς CE.
Το μίξερ έχει εργονομική λαβή, ψηφιακή απεικόνιση και δέκα τύπους ταχύτητας: εννέα για τον ρυθμιστή και ένα μέγιστο για το μπλέντερ.
Η σταθερή ταχύτητα έκδοση «VF» με 350 Watt.

ΜΟΝΤΕΛΟ300VV350VF
ΙΣΧΥΣ W300350
ΡΕΥΜΑ V230
ΣΤΡΟΦΕΣ2000-1300015000
ΒΑΡΟΣ Kgr3,64,05
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε