ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΗΣ ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΝ NILMA MAXIM

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΤΑΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΕΣ

ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΗΣ ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΝ NILMA MAXIM

ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ, ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Το Maxim είναι η ιδανική συσκευή σχεδιασμένη αποκλειστικά για την αποφλοίωση κρεμμυδιών. Είναι εύκολη και αποτελεσματική στην χρήση: όταν τα κρεμμύδια φορτωθούν στην χοάνη φόρτωσης, ο χειριστής θέτει το πρόγραμμα στα 1/2 λεπτά. Ένας πίδακας νερού ξεπλένει το προϊόν, ενώ ένας δίσκος αποφλοίωσης αρχίζει το ξεφλούδισμα. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας ο πίδακας νερού αφαιρεί άμεσα τις φλούδες οι οποίες συγκεντρώνονται από το φίλτρο. Όταν η αποφλοίωση ολοκληρώνεται, ο χειριστής με το πάτημα ενός κουμπιού, αδειάζει αυτόματα στο τρόλλεϋ περισσυλογής. 
Το Maxim είναι εξοπλισμένο με έναν λεπτόκοκκο δίσκο αποφλοίωσης, για να επιβεβαιώνουμε οτι τα κρεμμύδια αποφλοιώνονται ομαλά και με ελάχιστες απώλειες στην επεξεργασία. 
Το Maxim κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις με χωρητικότητα φόρτωσης 7 και 30 κιλά. Το Maxim είναι ασφαλές στην χρήση εφόσον, τόσο η χοάνη φόρτωσης αλλά και το σημείο εξαγωγής είναι εξοπλισμένα με συστήματα ασφαλείας. Το Maxim είναι ο ιδανικός αυτόματος αποφλοιωτής για μεγάλες κουζίνες, εστιατόρια, delicatessen, και βιομηχανικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΝ7 ΚΙΛΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΦΛΟΙΩΣΗΣΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΛΕΠΤΑ
ΙΣΧΥΣ0.7 KW
ΒΑΡΟΣ 100 ΚΙΛΑ
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε