ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ NILMA IDROMATIC

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ - ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ NILMA IDROMATIC

ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ

Το Idromatic είναι το συνεχόμενο περιστροφικό στεγνωτήριο, σχεδιασμένο για να στεγνώνει μεγάλες ποσότητες λαχανικών ( 400/1000 kg/h) σε έναν πλήρως αυτοματοποιημένο κύκλο και χωρίς να χαραμίσουμε ούτε ένα φύλλο ακόμα και από τα πιο ευαίσθητα προϊόντα, εξοικονομώντας σε προϊόντα, καρυκεύματα αλλά και εργατοώρες και εγγυάται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των προϊόντων.
Κάθε κύκλος επεξεργασίας που διαρκεί 1 ή 2 λεπτά αποτελείται από, μια αλληλουχία βημάτων από την PLC. Έτσι το ζύγισμα, η φόρτωση, το στέγνωμα, και το ξεφόρτωμα πραγματοποιούνται συνεχόμενα. χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση. 
Στιβαρό, αξιόπιστο, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι, το στεγνωτήριο Idromatic είναι σχεδιασμένο για να αντέξει συνεχόμενο χειρισμό, βαρέως τύπου, όπως και απαιτείται από την βιομηχανική παραγωγή τροφίμων και τις καλλιέργειες επεξεργασίας Τέταρτης κατηγορίας.
Το περιστροφικό στεγνωτήριο Idromatic μπορεί να συνδυαστεί με την μηχανοκίνητη ταινία μεταφοράς, το κοπτικό Stripper II και το πλυντήριο λαχανικών Atirmatic, ως τελική συσκευή για μια πλήρως αυτοματοποιημένη, συνεχή γραμμή επεξεργασίας λαχανικών.

ΠΛΑΤΟΣ mm 5035
ΒΑΘΟΣ mm 2850
ΥΨΟΣ mm 2585
ΙΣΧΥΣ kW 6
ΤΑΣΗ V/Hz 230/400 / 50Hz
ΣΤΡΟΦΕΣ RPM 400
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ lt 20
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΥΛΛΩΔΗ ΛΑΧΑΝΙΚΑ kg/h 200/400
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε