ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ NILMA IDROVER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ - ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ NILMA IDROVER

Σε κουζίνες εστιατορίων, ξενοδοχείων και άλλων υπηρεσιών , όπως επίσης και σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας τέταρτης κατηγορίας, τα λαχανικά συνήθως στεγνώνονται μετά το πλύσιμο και πριν από την προσθήκη καρυκευμάτων. Το στέγνωμα του νερού ειδικά στα πράσινα λαχανικά και τις σαλάτες, σημαίνει τόσο εξοικονόμηση καρυκευμάτων όσο και την πλήρη εκτίμηση της γεύσης τους. Το στέγνωμα είναι επίσης διαδικασία θεμελιώδους σημασίας για προϊόντα επεξεργασίας τέταρτης κατηγορίας, καθώς βελτιώνει την παρουσίασή τους και παρατείνει την διάρκεια ζωής τους. 
Το Idrover αφαιρεί το νερό από τα λαχανικά, κρατώντας όμως την φυσική τους φρεσκάδα ανέπαφη και χωρίς να βλάπτει ακόμα και τα πιο ευαίσθητα φύλλα μαρουλιού. 
Το Idrover κυκλοφορεί σε δύο μοντέλα, με χωρητικότητα κάδου 40 και 50 λίτρων. Η ασφάλεια όλων των λειτουργιών είναι διασφαλισμένη από τον κινητήρα που σταματάει και μόνος του, και την κλειδαριά ασφαλείας στο καπάκι. Οι χρόνοι στεγνώματος είναι σύντομοι: τα φρέσκα λαχανικά είναι έτοιμα για στόλισμα και σερβίρισμα σε ένα δύο λεπτά. 
Το Idrover είναι ευαίσθητο με τα λαχανικά, εξοικονομεί χρόνο και χρήση καρυκευμάτων, επεκτείνει την διάρκεια ζωής, βελτιώνει την εικόνα της σαλάτας και είναι βολική και ασφαλής. Τόσοι πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους το περιστροφικό στεγνωτήριο Idrover είναι κομμάτι ζωτικής σημασίας σε κάθε μοντέρνα κουζίνα. 

ΜΟΝΤΕΛΟ 40 50
ΠΛΑΤΟΣ mm 530 590
ΒΑΘΟΣ mm 530 590
ΥΨΟΣ mm 970 970
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΚΑΛΑΘΙΟΥ Φmm 430 470
ΙΣΧΥΣ kW 0.37 1.1
ΤΑΣΗ V 230/400 230/400
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ lt 40 50
ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΚΛΟΥ 2' 2'
ΣΤΡΟΦΕΣ RPM 700 700
ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ kg 56 100
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε