ΚΑΘΕΤΟΣ ΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ NILMA VCB

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ

ΚΑΘΕΤΟΣ ΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ NILMA VCB

ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Οι επεξεργαστές τροφίμων VCB/61 και VCB/62 είναι κατασκευασμένοι για να παρέχουν μέγιστη χωρητικότητα και απόδοση για την επεξεργασία στεγνών, υγρών, ή ζουμερών τροφίμων. Είναι ιδανικοί για να ψιλοκόβουμε, να τεμαχίζουμε, να αναμειγνύουμε και να ομογενοποιούμε προϊόντα όπως σάλτσες, έλαια βοτάνων, βούτυρο, μείγματα υγρής ζύμης, μαγιονέζα, πουρέ πατάτας, χούμους, πατέ και γλυκά αλλά και κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά, καρπούς, τυρί, μανιτάρια και σοκολάτα. Η χωρητικότητα του κάδου είναι 6 λίτρα και είναι δημιουργημένος με ξύστρες για τα τοιχώματα και ένα καπάκι με τέλειο σφράγισμα αλλά και μια τρύπα εισόδου στο επάνω μέρος με αεροστεγές κλείσιμο. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί με τον κινητήρα, μια ειδική μονάδα κοπτικού με τέσσερις λεπίδες, επιτρέπουν την επεξεργασία 4.3 λίτρων υγρών προϊόντων, 6 λίτρα ξηρών προϊόντων και εως 2 κιλά κρέατος. Και στην συνεχόμενη φάση αλλά και στην διακεκομμένη φάση η ταχύτητα ελέγχεται από έναν και μόνο μοχλό (1500 RPM για τον VCB/61 και 1500/3000 για τον VCB/62).
Η βολική τοποθεσία του μοχλού επιτρέπει στην μετακίνησή του με το αριστερό χέρι, αφήνοντας το δεξί χέρι ελεύθερο για την προσθήκη συστατικών. Το καπάκι του δοχείου είναι διάφανο για καλύτερη οπτική του προϊόντος εσωτερικά και η τρύπα σε σχήμα χοάνης υποδοχής (διαμέτρου 50mm) για εύκολη εισαγωγή συστατικών χωρίς να χρειάζεται η διακοπή της διαδικασίας. Τρεις μικροδιακόπτες ασφαλείας που ενεργοποιούν το μηχανικό φρένο του κινητήρα, σταματούν την περιστροφή των μαχαιριών άμεσα όταν η συσκευή απενεργοποιηθεί ή όταν ο μοχλός κλειδώματος στο καπάκι είναι ανεβασμένος. Το καπάκι, οι λεπίδες, οι ξύστρες και το δοχείο αποσυναρμολογούνται για εύκολο πλύσιμο στο πλυντήριο. 
Ταχύτητα, ευελιξία, αξιοπιστία, εργονομία και εύκολος καθαρισμός: αυτά είναι τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά των επεξεργαστών τροφίμων VCB/61 και VCB/62 απαραίτητα εργαλεία για μοντέρνα εστιατόρια, ξενοδοχεία, μεγάλες κουζίνες, delicatessen και άλλα. 

ΜΟΝΤΕΛΟVCB61VCB62
ΙΣΧΥΣ W15001500
ΤΑΧΥΤΗΤΑ RPM15001500/3000
ΚΙΛΑ Kgr2521
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε