ΖΥΓΟΚΟΠΤΙΚΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΤΗΣ OEM BM/2 AS

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΖΥΓΟΚΟΠΤΙΚΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΖΥΓΟΚΟΠΤΙΚΑ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚOI ΔΙΑΧΩΡΙΣΤEΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΤΕΣ OEM BM/2 AS

Χάρη στις μικρές διαστάσεις τους και στην εύκολη χρήση τους, είναι ιδανικές για βιομηχανικό εργαστήριο, καθώς και για την κλασική πιτσαρία. Η υψηλή παραγωγικότητά τους (700/1200 τεμάχια ανά ώρα) κάνει αυτά τα μηχανήματα απαραίτητα για τη χρήση στις πιτσαρίες.

Το BM / 2 / AS είναι ζυγοκοπτικό και στρογγυλοποίησης μηχάνημα με μια συνεχή ροή, σχεδιασμένο για πιτσαρίες. Μπορείτε να εισάγετε μέχρι 30-35 kg άζυμης ζύμης στην κορυφή της χοάνης και να επιλέξετε το κατάλληλο κώνο και κουδούνι, σύμφωνα με την επιθυμία του βάρους. Το τελικό προϊον μπορεί να είναι μεταξύ 50 και 300 γρ. με μέγιστη ανοχή από 10%. Η παραγωγικότητα ανά ώρα φτάνει 1200 μπάλες / ώρα.

ΠΛΑΤΟΣ mm765
ΒΑΘΟΣ mm765
ΥΨΟΣ mm1450
ΙΣΧΥΣ W920
ΤΕΛΙΚΗ ΖΥΜΗ gr50 - 300
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΧΕΙΟΥ Kgr30
ΒΑΡΟΣ Kgr203
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε