ΦΟΥΡΝΟΣ ELOMA BACKMASTER EB 30 XL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ELOMA BACKMASTER EB 30 XL

Εξαιρετικά ακόμη και αποτελέσματα ψήσιμο με την υψηλότερη φιλικότητα προς το χρήστη. Ο νέος BACKMASTER συνδυάζει την τεχνογνωσία ψησίματος της Eloma με την προηγμένη τεχνολογία MT-Technology - τα εξαιρετικά αποτελέσματα ψησίματος είναι εγγυημένα. Οι διαδικασίες γίνονται ασφαλέστερες, οι ροές εργασίας μπορούν να τυποποιηθούν.

01 MT-TECHNOLOGY
Απλή και ασφαλή λειτουργία, ειδικά χάρη στο Quick Mode / Quick Mode ASC.

02 με θέα
Το μεγάλο παράθυρο προβολής και ο ιδανικός φωτισμός παρέχουν πληροφορίες για τον χρήστη και τονώνουν την όρεξη των πελατών.

03 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
10% εξοικονόμηση χρόνου σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, λειτουργία μισής φόρτωσης και Multi Baking κάνουν τη διαφορά!

04 ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Παρατείνετε το πρόγραμμα ψησίματος κατά τη διάρκεια ή μετά τον κύκλο. Δεν απαιτείται επανεισαγωγή των παραμέτρων ψησίματος. Η αυτόματη απελευθέρωση της πόρτας αποφεύγει την υπερβολική βλάβη μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ψησίματος.

05 ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ
Η Eloma διαθέτει μια ολόκληρη σειρά λύσεων: κουκούλα συμπυκνωμάτων, βάση στήριξης, κινητή έκδοση, έκδοση 230 V - και είστε έτοιμοι να ψήσετε.

06 MULTI CONNECT
Με το λογισμικό MultiConnect και Eloma ProConnect μπορούν να αποθηκευτούν τα δεδομένα HACCP και να διαχειριστούν τις συνταγές.

Κανείς δεν του αρέσει πολλές εξηγήσεις. Παρουσιάζοντας το μαγείρεμα και το ψήσιμο με ευκολία - με την προηγμένη τεχνολογία MT από την Eloma. Απλά μετακινήστε, σκουπίστε ή μετακινηθείτε - η διαίσθηση είναι το κλειδί για τη λειτουργία του BACKMASTER με ταχύτητα και ακρίβεια. Ειδικά σε ώρες αιχμής.

Λειτουργία ASC: Απλά ορίστε τρία κατάλληλα προγράμματα ψησίματος. Και τα τρία είναι επιλέξιμα σε κάθε επίπεδο ραφιών και έτσι μπορούν να ξεκινήσουν σε παράλληλη λειτουργία καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δεν είναι δυνατές αλλαγές! Αυτό κάνει τις διαδικασίες κουζίνας ακόμη ασφαλέστερες, εκτιμώνται όχι μόνο, αλλά κυρίως από πελάτες με πολλαπλές αγορές.
Climatic® MT: Μια απλή κίνηση του δακτύλου ρυθμίζει ταυτόχρονα τη θερμοκρασία και την υγρασία στον ακριβή βαθμό και το ποσοστό.
Last® 20: Τίποτα δεν χαθεί ποτέ - οι τελευταίες 20 διαδικασίες μαγειρέματος μπορούν να ξαναρχίσουν αμέσως, είτε πρόκειται για ένα τυποποιημένο πρόγραμμα, ένα από τα αγαπημένα σας αρχεία ή ακόμα και μια χειροκίνητη ρύθμιση.
Multi Connect: Διαχειριστείτε τα προγράμματά σας και τα δεδομένα HACCP χρησιμοποιώντας μια προηγμένη διεπαφή επικοινωνίας όπως USB, LAN ή WLAN.
Multi Baking: Ένα σίγουρο πράγμα: απλά επιλέξτε το πρόγραμμα ή το πρόγραμμα ψησίματος και η συσκευή καθορίζει αυτόματα όλα τα συνοδευτικά προγράμματα.
Η πολλαπλή επιλογή για παράλληλη λειτουργία δεν αποτελεί πρόβλημα. Είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Υποστήριξη της έξυπνης διαχείρισης του χρόνου, με επιλογή εκκίνησης ή λήξης. Μια αυτοματοποιημένη αντιστάθμιση χρόνου, για παράδειγμα όταν ανοίγετε την πόρτα κατά τη διάρκεια του Multi Multi Baking, έχει επίσης ενσωματωθεί.
Γρήγορη λειτουργία: Οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών του συστήματος θα το αγαπήσουν. Το Quick Mode είναι μια έκδοση της ιδέας λειτουργίας που προσαρμόζεται ειδικά για να ικανοποιεί τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους.
Επιτρέπει γρήγορο και στάνταρ χειρισμό σε όλες τις εξόδους με συγκεκριμένα προκαθορισμένες ακολουθίες λειτουργίας για το μαγείρεμα και το ψήσιμο. Με τη λειτουργία επανάληψης μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά χωρίς παρακάμψεις.
Γρήγορη ρύθμιση: Μια αφή του δακτύλου σας θέτει όλες τις ρυθμίσεις όπου θέλετε να είναι.
Wochenprogrammierung: Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα σχέδιο μαγειρέματος και ψησίματος για όλη την εβδομάδα, αφήνοντας ανοιχτές τις ερωτήσεις.

Αρχικό ζωντανό σύστημα ατμού Eloma
Προθέρμανση και γρήγορη ψύξη (Active Temp) με χρήση υπολειπόμενης θερμότητας
Χειροκίνητος ατμός
Εύρος θερμοκρασίας 30 ° C - 250 ° C
Τροχός ανεμιστήρα - αυτόματη αναστροφή για εξαιρετικά ομοιόμορφα αποτελέσματα
Clima-Aktiv® υγρασία και αφυδάτωση με μοναδικό σύστημα παροχής αέρα
Climatic®: Μέτρηση / έλεγχος θερμοκρασίας και υγρασίας
Πολύγλωσσο περιβάλλον χρήστη
TFT οθόνη
Διερευνήστε τη λειτουργία με το ένα χέρι
Κλαπέτα εξαερισμού που μπορεί να ελέγχεται ξεχωριστά
Έγχρωμη οθόνη / οθόνη Climatic®
Συνδετήρας για βελτιστοποίηση ενέργειας

ΠΛΑΤΟΣ mm 760
ΒΑΘΟΣ mm 685
ΥΨΟΣ mm 530
ΙΣΧΥΣ ΚW 5,9
ΡΕΥΜΑ V 400
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑΨΙΩΝ 3 X (600X400)
ΚΙΛΑ Kgr 59
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε