ΜΠΛΕΝΤΕΡ NILMA SB4

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΜΠΛΕΝΤΕΡ

ΜΠΛΕΝΤΕΡ NILMA SB4

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΡΕΚΟΡ

Το SB-4 είναι η ιδανική συσκευή για ανακάτεμμα, ψιλλόκομμα συστατικών, ανάδευση και ομογενοποιήση προϊόντων όπως σάλτσες, λαχανικά, ροφήματα φρούτων, έλαια βοτάνων, cocktail, milkshake, σούπες βελουτέ, smoothie, χυμούς, κ.α. 
Το SB-4 είναι το πιο χρήσιμο μηχάνημα για μπαρ, εστιατόρια, κουζίνες με πιο εξειδικευμένα μενού, π.χ. κλινικές και νοσοκομεία, και επιχειρήσεις εστίασης. Η ειδικά διαμορφωμένη κανάτα και η αποκλειστική μονάδα κοπής, σε συνδυασμό με την υψηλή ταχύτητα, παράγουν εντελώς ομογενοποιημένα προϊόντα κάθε φορά, είτε η κανάτα είναι γεμισμένη σε πλήρη χωρητικότητα είτε περιέχει μόνο μια μικρή ποσότητα υλικών.
Η ανθεκτική, μεταλλική βάση του SB-4 δίνει στην συσκευή εξαιρετική σταθερότητα κατά την επεξεργασία. 
Το SB-4 διαθέτει το σύστημα SPF, μια συσκευή η οποία ρυθμίζει την ταχύτητα κοπής από 700 εως 15.000 RPM και ένα παλμικό κουμπί που ανεβάζει άμεσα την ταχύτητα περιστροφής των λεπίδων στο μέγιστο, όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Σε συνδυασμό με το ειδικό μήκος στις λεπίδες, το σύστημα SPF γλυτώνει χρόνο επεξεργασίας και εξασφαλίζει το ιδανικό αποτέλεσμα για κάθε προϊόν. 
Το SB-4 διαθέτει μία εξαιρετικά ελαφριά αλλά στιβαρή, διάφανη κανάτα 4 λίτρων. Η κανάτα έχει 2 βολικές λαβές για εύκολο άδειασμα. Η κανάτα (με τις λεπίδες κοπής), το καπάκι και ο γεμιστήρας αφαιρούνται όλα εύκολα και πλένονται στο πλυντήριο. Το αεροστεγές, κεκλιμένο καπάκι επιτρέπει το εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο και είναι εξοπλισμένο με έναν μικροδιακόπτη ασφαλείας. Η τρύπα γεμίσματος με σχήμα χοάνης (διάμετρος 26-110 mm) που βρίσκεται στο κέντρο από το καπάκι, επιτρέπει την εύκολη προσθήκη συστατικών κατά την διάρκεια της επεξεργασίας. 
Το SB-4 είναι πρακτικό, ασφαλές, εργονομικό, και έυκολο στο καθάρισμα, αλλά πάνω από όλα αναμειγνύει την πιο μεγάλη ποικιλία τροφίμων σε υψηλές ταχύτητες, με αποτελέσματα εξαιρετικής ποιότητας, εγγυημένα κάθε φορά.

ΙΣΧΥΣ W1000
ΡΕΥΜΑ V230
ΤΑΧΥΤΗΤΑ RPM1600+1600
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΧΕΙΟΥ lt4
ΚΙΛΑ Kgr5
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε