ΠΑΓΟΘΡΑΥΣΤΗΣ STAFF ICE TG60

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΓΟΘΡΑΥΣΤΕΣ

ΕΠΑΓΓΛΕΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΓΟΘΡΑΥΣΤΕΣ STAFF ICE TG60

Αυτός ο παγοθραύστης προτείνετε στους μπάρμαν, για να είναι πάντα ενημερωμένοι και προσεκτικοί σχετικά με τις προτιμήσεις των πελατών τους, με ΟΧΙ σπασμένο αλλά κομμένο πάγο όπως ορίζει η Καραϊβική παράδοση.
Ο πάγος λοιπόν που κόβεται έχει μια σημαντική αντίσταση στην υγροποίηση και γίνεται πιο καλή η παρασκευή των cocktails, των ποτών και των απεριτίφ.
Η χρήση του είναι ως εκ τούτου επίσης κατάλληλη σε παμπ, μπαρ κρασιού, εστιατόρια, ντίσκο και κιόσκι.
Η βασική δομή είναι από ανοξείδωτο χάλυβα και υποστηρίζεται από ανοδιωμένο αλουμίνιο που επιτρέπει επίσης τη ρύθμιση σε τρία διαφορετικά ύψη για να συνεργαστεί με δίσκους, ποτήρια, φραπέ και ποτήρια κοκτέιλ. Τα πλαστικά μέρη είναι σύμφωνες με τη χρήση στα τρόφιμα.

ΠΛΑΤΟΣ mm200
ΒΑΘΟΣ mm325
ΥΨΟΣ mm470/570
ΙΣΧΥΣ W100
ΡΕΥΜΑ V230
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΑ ΩΡΑ Kgr60
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε