ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ NILMA APRIBOX

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ NILMA APRIBOX

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ

Το άνοιγμα κονσερβών με το χέρι συνεπάγεται προβλήματα όχι μόνο για την ασφάλεια αλλά και για τον χρόνο, ειδικά εαν πρέπει να ανοίξουμε μεγάλο αριθμό κονσερβών καθημερινά. 
Το Apribox, το ηλεκτρικό ανοιχτήρι για τις κονσέρβες, μας λύνει αυτά τα προβλήματα κάνοντας την δουλειά χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση. 
Αφού τοποθετήσουμε την κονσέρβα στην θέση ανοίγματος, ο χειριστής δουλεύει απλά τον μοχλό και η κονσέρβα κλειδώνει και περιστρέφεται αυτόματα ενώ η λεπίδα τρυπά και κόβει το καπάκι.
Ένας μαγνήτης συγκρατεί το καπάκι κατά την διάρκεια της κοπής, προλαμβάνοντάς το από το να πέσει μέσα στην κονσέρβα, μετά το κόψιμο. Το σύστημα ανοίγματος κονσερβών Apribox είναι γρήγορο και ακριβές, χωρίς ξυρίσματα ή μυτερές άκρες. 
Η άκρη κοπής έχει προσαρμόσιμη θέση για την κονσέρβα για να μπορεί να δέχεται κάθε μέγεθος κονσέρβας. Το Apribox ανοίγει κυλινδρικές κονσέρβες βάρους εως 5 κιλά. 
Το Apribox είναι ένα ασφαλές και βολικό μηχάνημα και θα είναι ανεκτίμητο σε όλες τις κουζίνες, για άνοιγμα κονσερβών χωρίς προβλήματα με ρυθμούς εως 100-200 κονσέρβες την ώρα.

ΠΛΑΤΟΣ mm 140
ΒΑΘΟΣ mm 470
ΥΨΟΣ mm 720
ΙΣΧΥΣ kW 0.12
ΤΑΣΗ V 1 / N ~ 230V 50Hz
ΒΑΡΟΣ kg 10
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε