ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ FORNITALIA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΒΡΑΣΤΗΡΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ FORNITALIA PASTAPOINT

Βραστήρας ζημαρικών πρακτικός, γρήγορος και λειτουργικός.
Ο Pastapoint αποτελείται από 2 ανεξάρτητα μικρά καλάθια, με τους 5 χρόνους ψησίματος : 4 προπρογραμματισμένοι και 1 για προγραμματισμό από επιλογή σας. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με μια κύρια λεκάνη και ένα δευτερεύον. Το τελευταίο, με χωρητικότητα 6 λίτρα ζεστό νερό σε μία θερμοκρασία από 80°, πτυχώνει το ψήσιμο στην κύρια λεκάνη, διατηρώντας το νερό και τη θερμοκρασία σε βέλτιστα πάντοτε επίπεδα. Το σύστημα αποφεύγει το χρόνο αδράνειας. Η κύρια λεκάνη φόρτωσης μπορεί να αντιμετωπιστεί τόσο με χειροκίνητο όσο και με αυτόματο τρόπο που συνδέεται με την καθαρή παροχή νερού καθώς και την πλήρη εκκένωση των δύο λεκανών και του στροφείου της αντλίας.
Όταν η ζύμη έχει εισαχθεί στο μικρό καλάθι είναι δυνατόν να επιλέξετε το επιθυμητό πρόγραμμα. Σε αυτό το σημείο το μικρό καλάθι βυθίζεται στο νερό. Στο τέλος του ψησίματος το καλάθι αντιστρέφεται αυτόματα. Η κουκούλα αναρρόφησης βοηθάει ώστε να μην εκπέμπονται εξωτερικοί ατμοί. Ο βραστήρας έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σε μία αρμονική αισθητική. 

ΠΛΑΤΟΣ mm580
ΒΑΘΟΣ mm570
ΥΨΟΣ mm810
ΙΣΧΥΣ KW3
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε