BLAST CHILLER

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΘΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΨΥΞΗ?

Blast ψύξη είναι μια μέθοδος ψύξης τροφίμων γρήγορα σε χαμηλή θερμοκρασία η οποία είναι σχετικά ασφαλής από την ανάπτυξη βακτηριδίων. Τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται ταχύτερα μεταξύ 8 ° C (46 ° F) και 68 ° C (154 ° F). Με τη μείωση της θερμοκρασίας του φαγητού από 90 ° C (158 ° F) έως 3 ° C (37 ° F) ή χαμηλότερα εντός 90 λεπτών, η τροφή καθίσταται ασφαλές για την αποθήκευση και αργότερα για την κατανάλωση. Αυτή η μέθοδος διατήρησης τροφίμων χρησιμοποιείται συνήθως στην τροφοδοσία των τροφίμων και πρόσφατα στην παρασκευή των «στιγμιαίων» τροφίμων, καθώς εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ποιότητα του προϊόντος τροφίμου.

Ταχεία ψύξη (Blast Chiller): Ψύξη προϊόντος από +90οC σε +3οC σε 90 λεπτά.

Βαθιά ταχεία ψύξη (Freeze Chiller): Ψύξη προϊόντος από +90οC σε -18οC σε 240 λεπτά.

Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε