ΘΑΛΑΜΟΣ ΑΠΟΨΥΞΗΣ FRIULINOX AT GN2

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΑΠΟΨΥΞΗΣ FRIULINOX AT GN2

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΟΜΑΛΗΣ ΑΠΟΨΥΞΗΣ

ο θάλαμος απόψυξης επαναφέρει τη θερμοκρασία των κατεψυγμένων τροφίμων σε θερμοκρασία συντήρησης μέσω μιας ελεγχόμενης διαδικασίας, σύμφωνα με τους κανόνες HACCP.
Το ερμάριο είναι εφοδιασμένο με ένα ανιχνευτή θερμοκρασίας που πρέπει να τοποθετηθεί στον πυρήνα του κατεψυγμένου προϊόντος και να ελέγχει τη διαδικασία απόψυξης μέχρι το προϊόν να φτάσει στην απαιτούμενη θερμοκρασία διατήρησης και διατηρείται σταθερή από το σύστημα ψύξης μέχρι ο χρήστης αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το προϊόν.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης αυτού του μηχανήματος είναι διάφορα, όπως:
Το πέρασμα από την θερμοκρασία ψύξης στη θερμοκρασία συντήρησης (+ 2 ° C από προεπιλογή, αν και ρυθμιζόμενο) γίνεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σύμφωνα με το σύστημα HACCP

Η δυνατότητα να καταναλώθουν τα μη παγωμένα φαγητά σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τις παραδοσιακές διαδικασίες ξεπαγώματος υπάρχει επειδή ο έλεγχος της θερμοκρασίας αποτρέπει το φαγητό να υπερβαίνει το όριο επικινδυνότητας και ως εκ τούτου αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό βακτηρίων.

Μαγείρεμενα φαγητά, τα οποία έχουν ξεπαγώσει με αυτό το μηχάνημα απόψυξης της FRIULINOX, έχουν καλύτερη ποιότητα επειδή μειώνεται ο κίνδυνος της παρουσίας παγωμένων μερών μετά τη διαδικασία μαγειρέματος άρα γίνεται ομοιόμορφη απόψυξη.

ΠΛΑΤΟΣ mm740
ΒΑΘΟΣ mm910
ΥΨΟΣ mm2070
ΠΟΡΤΕΣ1
ΙΣΧΥΣ W1800
ΡΕΥΜΑ V230
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ lt820
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ οC-2/+20
ΑΠΟΨΥΞΗ ΚΙΛΑ ΑΝΑ ΩΡΑ70
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΑΦΙΩΝ4XGN2/1
ΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟR134a
ΒΑΡΟΣ Kgr147
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε