ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΠΑΡ FRIGOMECCANICA STUDIO 12

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΑΡ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΠΑΡ FRIGOMECCANICA STUDIO 12

Απλότητα και ορθολογισμός για το μπαρ του σήμερα. Ο όγκος και το φως σε ένα πραγματικό σχέδιο. 
Αποκλειστική κάλυψη με μια oπτική, περιβάλλουσα επιφάνεια. Μαλακές γεωμετρικές γραμμές και ανάγλυφα τέμνονται. Ανοιχτά στοιχεία τοίχου σε γυαλιστερό μαύρο έλασμα με γυάλινa ράφια καθαρής πλάκας και βυθισμένο φωτισμό

Απλότητα και λογική για το μπαρ του σήμερα.
Ο "πίνακας τοίχου" στην φωτισμένη έκδοση με λευκό φόντο είναι επίσης διαθέσιμος σε έκδοση με καθρέφτη (προαιρετικό). Ρυθμιζόμενα από ύψος γυάλινα ράφια. Αποκλειστική κάλυψη με μια οπτική, περιβάλλουσα επιφάνεια. Μαλακές γεωμετρικές γραμμές και ανάγλυφα τέμνονται. Χαμηλή ψύξη εξαερισμού για τον πίνακα γραφικών.
Μαύρο κουτί
Ανοιχτά στοιχεία τοίχου σε γυαλιστερό μαύρο έλασμα με παχείς γυάλινα ράφια καθαρής πλάκας και βυθισμένο φωτισμό. Βιτρίνα σνακ με στατική ψύξη (στάνταρ) ή ψύξη χαμηλού εξαερισμού (προαιρετικά). Το Studio 12 προτείνει γωνίες με δομή alukuadro με μαύρη γυάλινη επένδυση. Το μπαρ εξυπηρέτησης έχει ματ φινίρισμα ανθεκτικό στις γρατζουνιές.
Γρήγορη: η ένταση και το φως σε ένα πραγματικό σχέδιο.
Φωτιστικό με οπάλιο και διαχύτη alukuadro. Ντουλάπια εμφάνισης σνακ: ατμοσφαιρική, ψυχρή, θερμαινόμενη ή και με τις δύο λειτουργίες. Ελάχιστη έκδοση για δίδυμο, επαγγελματικό αεριζόμενο ερμάριο με παγωτό σε ποικίλα μήκη με δοχεία παγωτού ή δίσκους για κατεψυγμένα επιδόρπια, σε δύο ύψη, h120 και h137.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε