ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΙΞΕΡ NILMA MIXER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΙΞΕΡ NILMA MIXER

 ΤΟ "TURBO" ΜΙΞΕΡ 

Το Mixer αναμειγνύει, ομογενοποιεί, και γαλακτωματοποιεί. 
Και αυτήν την διαδικασία την πραγματοποιεί μέσα στο ίδιο δοχείο που μαγειρεύουμε, σε εξαιρετικά σύντομους χρόνους, για την ευκολότερη δυνατή παραγωγή σε πουρέ πατάτας, σούπες βελουτέ, και πουρέ λαχανικών. 
Το μηχάνημα λειτουργεί σε υψηλές ταχύτητες και εγγυάται τέλεια ομογενοποιημένα προϊόντα χωρίς σβώλους, σε μόλις λίγα λεπτά. 
Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι το Mixer διαθέτει δύο πλάκες τριψίματος με διαφορετικό πλάτος ανοιγμάτων για να παραχθεί είτε ένα τελικό προϊόν με μικρά κομματάκια μέσα, είτε πλήρως ομογενοποιημένο. Ο βραχίονας ανάδευσης σε σχήμα " λαιμού κύκνου" είναι εύκολος στην τοποθέτηση μέσα στο δοχείο. Επιπροσθέτως, η ευέλικτη κατασκευή με ρόδες σημαίνει οτι το Mixer μπορεί νσ μεταφερθεί από δοχείο σε δοχείο χωρίς καμία δυσκολία. Το Mixer είναι διαθέσιμο σε δύο μοντέλα, 200 και 500, αντίστοιχα για δοχεία 100-200 λίτρων και δοχεία εως και 500 λίτρα. Το Mixer 200 λειτουργεί με 1.400 στροφές το λεπτό (RPM), ενώ η μεγαλύτερη έκδοση, το Mixer 500 μπορεί να λειτουργήσει απο 900 εως και 1400 στροφές το λεπτό (RPM). Το Mixer είναι μια πολύ χρήσιμη συσκευή για μοντέρνες και μεγάλες κουζίνες εστιατορίων, ξενοδοχείων, που μπορεί να 500 εως 4.000 γεύματα ημερησίως.

ΜΟΝΤΕΛΟMIXER 200MIXER 500
ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΓΙΑ ΔΟΧΕΙΑ ΕΩΣ 200 ΛΙΤΡΑΓΙΑ ΔΟΧΕΙΑ ΕΩΣ 500 ΛΙΤΡΑ
ΙΣΧΥΣ1.5 KW2.2 KW
TAXYTHTA1400 ΣΤΡΟΦΕΣ/ΛΕΠΤΟ1400 ΣΤΡΟΦΕΣ/ΛΕΠΤΟ
ΒΑΡΟΣ80 ΚΙΛΑ98 ΚΙΛΑ
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε