ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ NILMA
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ |
---|
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ NILMA DOUGH.O.MAT
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Στην Ιταλία, εκτός του ότι είναι ένα βασικό είδος, τα ζυμαρικά θεωρούνται ως εθνικό φαγητό. Όλοι εδώ γνωρίζουν ότι πρέπει να μαγειρεύονται σε πολύ νερό, και ότι πρέπει να μπουν στην κατσαρόλα ακριβώς όταν το νερό αρχίσει να βράζει. Ωστόσο, εκτός από αυτά, υπάρχουν πολλά άλλα μυστικά που χρειάζεται να γνωρίζει κανείς κατά την προετοιμασία σπαγγέτι. Αλλά δεν τα γνωρίζουν όλοι.
Για παράδειγμα:
- τα ζυμαρικά πρέπει να μαγειρεύονται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για να αποφευχθεί η σπατάλη άμυλου και γλουτένης
- Κάθε είδος ζυμαρικού θα πρέπει να αναδεύεται στην κατάλληλη ταχύτητα έτσι ώστε να είναι ομοιογενώς μαγειρεμένο.
- Το καπάκι δεν πρέπει να σηκωθεί για να αποφευχθεί πτώση της θερμοκρασίας.
Η NILMA έχει λάβει όλα αυτά τα στοιχεία υπόψη κατά το σχεδιασμό του Dough.o.Mat, και ήταν σε θέση να αναπτύξει μια επαναστατική συσκευή, σε αυστηρή συμμόρφωση με τους γαστρονομικούς κανόνες. Αυτός ο βραστήρας ζυμαρικών είναι τόσο τέλειος που μαγειρεύει και «δύσκολα» προϊόντα, όπως τορτελίνια και Νιόκι. Αλλά, πάνω απ 'όλα, ο βραστήρας ζυμαρικών Nilma είναι πλήρως αυτοματοποιημένος, για να βελτιώσει όχι μόνο την ποιότητα των πιάτων, αλλά και το εργασιακό περιβάλλον.
ΜΟΝΤΕΛΟ | C40 | C40/2 | C80 | C80/2 | C150 |
ΙΣΧΥΣ ΚW | 12.5 | 2X12.5 | 38 | 2X38 | 61.8 |
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Kgr | 7 | 7+7 | 20 | 20+20 | 40 |
ΜΕΡΙΔΕΣ ΑΝΑ ΩΡΑ | 250 | 500 | 700 | 1400 | 1400 |
ΚΙΛΑ Kgr | 184 | 370 | 350 | 700 | 350 |