ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ NILMA ATIRMATIC

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ NILMA ATIRMATIC

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ 

Η Atirmatic είναι η ιδανική συνεχής συσκευή για εξαιρετικό πλύσιμο μεγάλων ποσοτήτων λαχανικών σε σύντομο χρόνο. Το αποκλειστικό σύστημα πλύσης με συνεχείς δίνες καθαρού νερού, σε συνδυασμό με την πλήρη ευελιξία και αυτοματοποίηση της μηχανής, επιβεβαιώνουν τα τέλεια αποτελέσματα σε κάθε είδους λαχανικά. Η ένταση πλύσης της Atirmatic είναι προσαρμόσιμη: μπορεί να είναι χαμηλότερη για φυλλώδη λαχανικά και πιο έντονη για τα πιο σκληρά. Μια εγγύηση εξαιρετικά παρουσιασμένων σαλατών, συνοδευτικών ή κυρίως πιάτων που μόνο μια εξειδικευμένη τεχνολογία θα μπορούσε να παραδώσει. 
Η Atirmatic είναι διαθέσιμη σε τρία μοντέλα: 200, 400, 700 με ικανότητα πλύσης λαχανικών απο 200 εως 1500 κιλά ανά ώρα, με εγγύηση εξαιρετικών αποτελεσμάτων κάθε φορά. Η Atirmatic είναι επίσης ιδανική για χρήση σε μια ολοκληρωμένη, αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής που περιλαμβάνει την διαλογή, το κόψιμο, το πλύσιμο και το στέγνωμα.
Η Atirmatic είναι η πιο λογική λύση για τις ανάγκες πλύσης λαχανικών σε μεγάλες κουζίνες και βιομηχανική παραγωγή τροφίμων και μονάδες επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών για άμεση κατανάλωση με την καλύτερη ποιότητα, παραγωγικότητα και εξοικονόμηση. 

MONTELOATRIMATICATRIMATIC 700
ΠΛΑΤΟΣ mm44704470
ΒΑΘΟΣ mm10001150
ΥΨΟΣ mm12301797
ΙΣΧΥΣ KW47.35
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ l5001500
ΩΡΙΑΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Kgr8001500
ΚΙΛΑ Kgr400800
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε