ΣΠΙΡΑΛ ΤΑΧΕΙΑΣ ΨΥΞΕΩΣ NILMA SPIRAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ BLAST CHILLER

ΣΠΙΡΑΛ ΤΑΧΕΙΑΣ ΨΥΞΕΩΣ ΥΓΡΩΝ NILMA SPIRAL ΜΕ ΤΡΟΧΟΥΣ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΞΗ 

Το Spiral είναι το καινοτόμο μηχάνημα ψύξης με ρόδες, μια αληθινή επανάσταση στο μαγείρεμα και την ψύξη. Είναι ιδάνικο για την γρήγορη ψύξη υγρών όπως ζωμοί, σάλτσες, σούπες κ.α. και χρησιμοποιείται με άμεση εισαγω΄γη σε στρογγυλά δοχεία από 100 εως 200 λίτρα ή τρόλλεϋ. 
Η εναλλαγή θερμότητας είναι ιδανική όσο το πηνίο ψύξης έρχεται σε άμεση επαφή με το προϊόν. Αυτό εγγυάται την συμμόρφωσή του με τους  χρόνους ψύξης βάση των προτύπων HACCP.
Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Spiral είναι: 
Είναι ασφαλές, εφόσον αποφεύγει την μεταφορά βραστών υγρών σε δοχεία γαστρονόμων, όπως απαιτείται από την χρήση chiller. 
Είναι καθολική, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κουζίνες νοσοκομείου ή καντίνας, κέντρα μαγειρικής ή λιχουδιές.
Είναι σε τροχούς, οπότε μπορεί εύκολα να μετακινηθεί μεταξύ των ταψιών για να ψύξει πολλά προϊόντα. Μόλις ολοκληρωθεί η εργασία του, μπορεί να αποθηκευτεί σε μια γωνία της κουζίνας.
Είναι πιο οικονομικό από λύσεις όπως ταψιά με ενσωματωμένη ψύξη ή ψύκτες, καθώς δεν απαιτεί μόνιμη εγκατάσταση ή συνδέσεις με ψυκτικές μονάδες.
Είναι εύκολο στη χρήση: ο χειριστής το τοποθετεί απλά δίπλα στο τηγάνι, ρυθμίζει τη θερμοκρασία που απαιτείται στο PLC και πιέζει το κουμπί για να χαμηλώσει το πηνίο στο προϊόν.
Είναι εύκολο να καθαριστεί, καθώς τόσο το πηνίο όσο και το (αφαιρούμενο) σύστημα ανάμιξης είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304.
Έτσι το Spiral είναι πραγματικά το ιδανικό ψυγείο με τροχούς για μεγάλες κουζίνες και λιχουδιές.

Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε