ΤΑΧΕΙΑ ΨΥΞΗ ΓΙΑ ΣΑΚΟΥΛΕΣ NILMA FASTERCOLD

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ BLAST CHILLER

ΤΑΧΕΙΑ ΨΥΞΗ ΓΙΑ ΣΑΚΟΥΛΕΣ NILMA FASTERCOLD

ΓΡΗΓΟΡΗ ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ

Ο θεσμικός τομέας τροφοδοσίας, τα delicatessen και η βιομηχανία του φαγητού πρέπει να προγραμματίζουν τον κύκλο παραγωγής προϊόντων, που αναβάλλονται από την φάση διανομής φαγητού και χρειάζονται την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής. Υγιειονομικά αυτή η διαδικασία απαιτεί την χρήση μιας χρήσιμης και ασφαλούς τεχνολογίας ψύξης.
Με το σύστημα "Μαγειρική και Ψύξη" της Nilma που χρησιμοποιείται αμέσως μετά το μαγείρεμα σε προϊόντα όπως, σάλτσες, ραγού, σούπες, μπεσαμέλ, κα. τα προϊόντα μπορούν να δοσομετρηθούν και να αντληθούν σε ειδικές σακούλες και να ψυχθούν άμεσα σε λουτρό ψυχόμενου νερού μέσα από το μηχάνημα Fastercold. 
Το Fastercold ψύχει άμεσα τρόφιμα που βρίσκονται σε θερμοκρασίες των 90 °C παρέχοντας ώρες ψύξης σχεδόν 50% συντομότερες από το συμβατικό blast chiller, με ομοιόμορφη ψύξη και διάρκεια ζωής άνω των 20 ημερών. 
Ψύχοντας τα προϊόντα στα σακουλάκια, εκτός από όλα τα άλλα πρακτικά και οργανωτικά οφέλη του συστήματος "Μαγειρική και ψύξη" το μηχάνημα Fastercold συμμορφώνεται επίσης και με τις παραμέτρους HACCP. 
Το Fastercold επιτρέπει την ασφαλή παραγωγή ψυχόμενων προϊόντων, έτοιμων για επανάχρηση με διάρκεια ζωής παρόμοια με αυτήν των παστεριωμένων προϊόντων. 
Το Fastercold παράγεται σε 4 μοντέλα, 2 τύπους μεριδοποίησης από 120 και 200 κιλά ανά κύκλο και δύο μοντέλα σειράς παραγωγής με χωρητικότητα φόρτωσης 300 και 600 κιλά αντίστοιχα. 
Η Nilma προσφέρει μια πλήρη σειρά "Μαγειρικής και Ψύξης"  από το μαγείρεμα, στην δοσομέτρηση και τον διαχωρισμό σε σακούλες εως και την ταχεία ψύξη με το Fastercold.

ΜΟΝΤΕΛΟFC80FC120FC300FC600
ΙΣΧΥΣ KW7,59,51830
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Kgr80120300600
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε