ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ NILMA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ NILMA BREAD2000

ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ 

Το Bread 2000 είναι η ιδανική συσκευή για συνεχόμενο πανάρισμα διαφόρων τύπων προϊόντων, εφόσον πραγματοποιεί τις διάφορες φάσεις της επεξεργασίας σε ένα μόνο πέρασμα πλήρως αυτοματοποιημένα και πάνω από όλα υγιεινά. 
Το Bread 2000 επιτρέπει το τέλειο πανάρισμα από 1000 εως 3000 κομμάτια ανά ώρα σε κροκέτες, φιλέτο ψαριού, γαρίδες, καλαμαράκια, κεφτεδάκια, λαχανικά, κα.  Οι φάσεις παναρίσματος με την σειρά που πραγματοποιούνται είναι: το βούτηγμα των προϊόντων στα αυγά, το πέρασμα στην φρυγανιά (και από τις δύο πλευρές), το πρεσάρισμα, η αφαίρεση της περιττής φρυγανιάς και τελικά το ξεφόρτωμα στον δίσκο συλλογής. Κάθε βήμα είναι γρήγορο και υγιεινό χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. 
Το μηχάνημα με πάχος εργασίας ρυθμιζόμενο από 1 εως 25mm, είναι ικανό να επεξεργαστεί τόσο σκληρά όσο και μαλακά προϊόντα. Το Bread 2000 μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί και να καθαριστεί. Επιπροσθέτως το γεγονός οτι το μηχάνημα διαθέτει ρόδες σημαίνει οτι μπορεί να μετακινηθεί σε κάθε βολική τοποθεσία μετά την χρήση. 
Υγιείνο και γρήγορο το μηχάνημα Bread 2000 είναι μια απαραίτητη συσκευή σε κάθε κεντρική κουζίνα, delicatessen ή βιομηχανικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων. 

ΠΛΑΤΟΣ mm625
ΒΑΘΟΣ mm1780
ΥΨΟΣ mm1500
ΙΣΧΥΣ KW0.85
ΚΙΛΑ Kgr200
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε