ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ NILMA ATIR

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ NILMA ATIR

ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Η Atir είναι η σειρά που έρχεται στο μυαλό για πλυντήρια λαχανικών ανά των κόσμο, επειδή ήταν η πρώτη συσκευή που σχεδιάστηκε για το πλύσιμο  λαχανικών σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, μεγάλα κέντρα, delicatessen και κέντρα επεξεργασίας λαχανικών τέταρτης κατηγορίας. Το μοναδικό σύστημα πλύσης της Atir διαθέτει μια ρυθμιζόμενη δίνη νερού με συνεχόμενο καθαρό νερό το οποίο αφαιρεί σε μόλις τρια λεπτά, όλη την σκόνη και την βρωμιά ακόμα και από τα πιο προβληματικά λαχανικά όπως μαρούλι ή σπανάκι. Αυτό το σύστημα εγγυάται εξοικονομήσεις σε νερό, ενέργεια και κούραση όπως επίσης εξαιρετική υγιεινή.
Επιπροσθέτως η Atir δουλεύει ακούραστα, συνεχώς και πάντα με τον ίδιο τρόοπο, από το πρώτο εως το τελευταίο πλύσιμο, με τέλεια αποτελέσματα πάντα. Εγγυημένη υγιεινή, η οποία αποδεικνύεται και από βακτηριολογικούς ελέγχους. Η Atir μια πλήρης σειρά πέντε μοντέλων με σταθερό ή ανατρεπόμενο καλάθι, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάθε κουζίνας είτε σερβίρει 200 είτε 2000 γεύματα ή και παραπάνω ημερησίως.

ΜΟΝΤΕΛΟATIR1ATIR2ATIR3
ΠΛΑΤΟΣ mm15701115800
ΒΑΘΟΣ mm1100995820
ΥΨΟΣ mm11501030980
ΙΣΧΥΣ KW1.851.450.47
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΧΕΙΟΥ l600300160
ΚΙΛΑ Kgr17412292
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε