ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ NILMA FS

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΦΡΙΤΕΖΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ NILMA FS

ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

Οι αυτόματες φριτέζες FS συναντούν τις παραγωγικές ανάγκες για μεγάλες κουζίνες και delicatessen, ενώ καλύπτουν παράλληλα άλλες σημαντικές απαιτήσεις, όπως ευκολία, ασφάλεια στην χρήση, ταχύτατη θέρμανση και ποιοτικά αποτελέσματα. 
Οι αυτόματες φριτέζες FS /1 και FS / 2 περιλαμβάνουν μία ή δύο γούρνες τηγανίσματος και ένα τρόλλεϋ περισυλλογής που βρίσκεται τοποθετημένο κάτω από ένα σιλό. Μόλις δηλώσουμε τον χρόνο τηγανίσματος από το χρονόμετρο το καλάθι αυτομάτως βυθίζεται στο λάδι και στο τέλος του κύκλου ανασηκώνεται, πριν μετακινηθεί στο σιλό. Ο χειριστής με την βοήθεια ενός μοχλού ανοίγει το κάτω μέρος του καλαθιού και απελευθερώνει το προϊόν σε δοχεία γαστρονόμους που βρίσκονται τοποθετημένα πάνω στο τρόλλεϋ. Όλες αυτές οι λειτουργίες γίνονται στην υψηλότερη ταχύτητα και με την μέγιστη ασφάλεια. 
Το μεγαλύτερο μέγεθος του καλαθιού, η μεγάλη χωρητικότητα της γούρνας τηγανίσματος (80 λίτρα), η θέρμανση είτε ηλεκτρίκα είτε με αέριο (που βασίζονται και οι δύο στην αρχή της "κρύας ζώνης") και ο τέλειος έλεγχος της θερμοκρασίας του λαδιού, επιτρέπουν το τηγάνισμα μεγάλων ποσοτήτων για σνίτσελ, πατάτες, κεφτεδάκια, ψάρι, λαχανικά και γλυκά εδέσματα, όλα άψογα χρυσαφένια και τραγανά, όπως τα καλύτερα παραδοσιακά τηγανισμένα τρόφιμα. 

ΜΟΝΤΕΛΟFS1FS2
ΠΛΑΤΟΣ mm16702700
ΒΑΘΟΣ mm900900
ΥΨΟΣ mm16001600
ΙΣΧΥΣ KW30.530.5+30.5
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ lt8080+80
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε