ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΕΡΙΟΥ ΦΡΙΤΕΖΑ NILMA FRYMATIC

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΦΡΙΤΕΖΕΣ

ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΕΡΙΟΥ ΦΡΙΤΕΖΑ NILMA FRYMATIC

ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Το τηγάνισμα μεγάλων ποσοτήτων φαγητού πάντα προκαλούσε "πονοκέφαλο" στους επαγγελματίες της κουζίνας. Πέρα από τις δυσκολίες στο τηγάνισμα καθ'αυτό, συνεπάγεται σπατάλη προϊόντων, πολύ υψηλή κατανάλωση λαδιού και σπατάλη χρήσιμου χρόνου.
Η συνεχόμενη φριτέζα Frymatic είναι η πιο λογική λύση σε αυτά τα προβλήματα, επειδή επιτρέπει το τέλειο τηγάνισμα προϊόντων με τα μέγιστα θετικά χαρακτηριστικά:  σνίτσελ, πατάτες, ψάρι, κοτόπουλο, μελιτζάνες, κεφτεδάκια, γλυκές παρασκευές και άλλα προϊόντα που χρειάζονται χρυσαφένιο, τραγανό τηγάνισμα. 
Χάρη στην σωστά επιλεγμένη ισχύ για την ποσότητα λαδιού, τον έλεγχο της θερμοκρασίας και τις συσκευές ρύθμισης, η Frymatic παράγει υψηλής ποιότητας τηγανισμένα εδέσματα με την χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ελαίου.
Άλλα πλεονεκτήματα της Frymatic είναι: 
• Μεγάλες ποσότητες ακόμα και σε περιορισμένους χώρους.
• Ελάχιστες απαιτήσεις δουλειάς και κούρασης.
• Η παραγωγή σε συνάρτηση με άλλες φάσεις της διαδικασίας.
• Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το λάδι τηγανίσματος.
• Τελικό προϊόν υψηλής ποιότητας και εύκολο στην πέψη.
• Πολύ εύκολο καθάρισμα της συσκευής. 
• Αυτόματο φιλτράρισμα λαδιού. 
Όπως και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά συνάδουν με τα βασικά πρότυπα της Nilma, έτσι και η Frymatic είναι φτιαγμένη εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304, πλήρως αυτόματο, με απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια στην χρήση. 
Η Frymatic παράγεται σε διαφορετικά μοντέλα, σε εκδόσεις ηλεκτρικές ή αερίου, με αποδόσεις από 50 εως 250 kg / ώρα. Ο τυπικός πίνακας ελέγχου είναι ηλεκτρομηχανικός αλλά μπορεί κατά παραγγελία να τοποθετηθεί μια PLC οθόνη αφής, με την δυνατότητα να εκτελεί συνταγές και να αποθηκεύει διαδικασίες τηγανίσματος και παραμέτρους HACCP. 
Επιπρόσθετα η Frymatic μπορεί να κατασκευαστεί για να ταιριάζει στα ειδικά χαρακτηριστικά του προϊόντος και την δυνατότητα παραγωγής που απαιτείται.

ΜΟΝΤΕΛΟ3060
ΙΣΧΥΣ KW3060
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΧΕΙΟΥ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑΤΟΣ lt160290
ΩΡΙΑΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Kgr4080
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε