ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΤΜΟΥ NILMΑ VAPHOOR

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΤΜΟΥ NILMΑ VAPHOOR

Μια νέα και καλύτερη μέθοδος μαγειρέματος

Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους, το μαγείρεμα με ατμό έχει πραγματικά πολλά πλεονεκτήματα: μείωση του χρόνου μαγειρικής και του καθαρισμού, αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων, μείωση των αποβλήτων και συγκράτηση των διατροφικών αξιών των τροφίμων. Για την επίτευξη αυτών των στόχων, ιδίως στις μεγάλες εγκαταστάσεις, έχουμε δημιουργήσει μια μηχανή χρησιμοποιώντας το υψηλότερο επίπεδο σχεδιασμού και της τεχνολογίας. Έχουμε μελετήσει τις θεμελιώδεις απαιτήσεις της καλύτερης γαστρονομίας να διατηρηθεί το υψηλότερο επίπεδο των βιταμινών και των ανόργανων αλάτων και να μην αλλοιώνει τη γεύση, την σύσταση ή την εμφάνιση των τροφίμων. Πιστεύουμε ότι Vaphoor πληροί όλες τις ανάγκες της μεγάλης κουζίνας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
• Η πόρτα αποδεσμεύεται αυτόματα στο τέλος του κύκλου μαγειρέματος.
• Ηλεκτρονικό προγραμματιστή για τους χρόνους και τα κύρια καθήκοντα λειτουργίας, όπως είσοδο ατμού και την παύση του στο τέλος του κύκλου μαγειρέματος.
• Έλεγχος γεννήτριας ατμού και του υπό πίεση θαλάμου.
• Επιλογέας πίεσης μαγειρικής: 0,5 bar ή 0,98 bar.
• Στο κάτω μέρος του θαλάμου αυτόματη συσκευή πλύσης.
• Πολλά συστήματα ασφαλείας
• VAPHOOR μοντέλο Gas "S" έχει σχεδιαστεί για μαγείρεμα των κατεψυγμένων τροφίμων

ΜΟΝΤΕΛΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΑΕΡΙΟ
ΠΛΑΤΟΣ mm13251325
ΒΑΘΟΣ mm12201220
ΥΨΟΣ mm20002000
ΙΣΧΥΣ KW7375
ΡΕΥΜΑ V400230
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε