ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ NILMA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΒΡΑΣΤΗΡΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ NILMA

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η Ιταλική παράδοση στο φαγητό καθορίζει μια σειρά από βασικά στοιχεία, σχετικά με την παραγωγή των τέλειων ζυμαρικών: η σωστή αναλογία νερου/ζυμαρικών, η αναμονή του βρασμού για την προσθήκη των ζυμαρικών, ο σωστός χρόνος μαγειρέματος και το καλό στράγγισμα πριν από την προσθήκη σάλτσας.
Σχεδιάζοντας τον αυτόματο βραστήρα ζυμαρικών Dough.O.Mat, οι τεχνικοί της Nilma είχαν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά στο μυαλό τους. Ο βραστήρας Dough.O.Mat μαγειρεύει με αρκετό νερό (σε συμμόρφωση με την αναλογία ζυμαρικών / νερού στο 1/10), ανακατεύει ομαλά τα ζυμαρικά και σηκώνει το καλάθι αυτόματα για το στράγγισμα στο τέλος κάθε κύκλου: ένας βραστήρας ζυμαρικών τόσο τέλεια φτιαγμένος και τόσο ευέλικτος που μπορεί να μαγειρέψει κάθε είδους ζυμαρικό, τόσο κοντά αλλά και μακριά σχήματα ζυμαρικών, με τα υψηλότερα πρότυπα, αλλά επίσης και ρύζι, ραβιόλια, νιόκι, κινόα, πληγούρι και κους κους. 
Το Dough.O.Mat κυκλοφορεί σε έξι μοντέλα ηλεκτρικά, αερίου και ατμού με απόδοση 7 εως 60 κιλά ακατέργαστων ζυμαρικών ανά κύκλο. Ένας πραγματικά αυτόματος βραστήρας ζυμαρικών, στον οποίο ο χειριστής το μόνο που έχει να κάνει είναι να προσθέσει τα ζυμαρικά: ο Dough.O.Mat αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα, εξοικονομώντας χρόνο, κόπο, προσπάθεια και ενέργεια, και, το πιο σημαντικό, μαγειρεύει μεγάλες ποσότητες ζυμαρικών με πρότυπα φρεσκομαγειρεμένου σπιτικού φαγητού.

ΜΟΝΤΕΛΟC40C40/2C80C80/2
ΙΣΧΥΣ ΚW172X7302X30
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Kgr77+72020+20
ΜΕΡΙΔΕΣ ΑΝΑ ΩΡΑ2505007001400
ΚΙΛΑ Kgr184370350700
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε