ΘΕΡΜΟΜΠΛΕΝΤΕΡ NILMA MIX MATIC S

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΒΡΑΣΤΗΡΕΣ

ΘΕΡΜΟΜΙΞΕΡ ΑΝΑΤΡΕΠΩΜΕΝΟ NILMA MIX MATIC S

ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΑΤΜΟ 

Το Mix-Matic S είναι το καθολικό δοχείο μαγειρέματος θερμαινόμενο με υψηλής πίεσης ατμό, ιδανικό για την παραγωγή σούπας, σάλτσας, ραγού, γέμισης, μπεσαμέλ αλλά και για το σοτάρισμα κρέατος και λαχανικών. 
Χάρη στην ταχεία θέρμανση ακόμα και πλήρως φορτωμένο (20 °C εως 165 °C σε μόλις 15 λεπτά), είναι η ιδανική συσκευή για delicatessen, για παραγωγούς ζυμαρικών, βιομηχανικές μονάδες παραγωγής τροφίμων και μεγάλες εταιρίες catering. Το διακριτικό ημισφαιρικό σχήμα wok, το προγραμματιζόμενο σύστημα μίξης και ο ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας, κάνουν το Mix-Matic S ένα μηχάνημα που δίνει την δυνατότητα βρασμού σαν δοχείο βρασμού και την δυνατότητα σοταρίσματος όπως ένα δοχείο για σοτάρισμα. 
Το αποκλειστικό σύστημα ανάμειξης, μπορεί να προγραμματιστεί για συνεχόμενη, παλμική ή αντίστροφη λειτουργία, συνδυάζει όλα τα συστατικά για το τέλειο αποτέλεσμα, αποτρέπει τα υλικά να κολλήσουν στο δοχείο και επιτρέπει το ομοιόμορφο μαγείρεμα. 
Το Mix-Matic S κυκλοφορεί σε τρία μοντέλα χωρητικότητας 150, 250 και 500 λίτρων, όλα θερμαινόμενα με ατμό υψηλής πίεσης (8 bar). Μετά το μαγείρεμα, το τελικό προϊόν μπορεί να αντληθεί από την βαλβίδα με την οποία είναι εξοπλισμένο το μηχάνημα, ή να αδειάσει κανονικά χάρη στο ανατρεπόμενο δοχείο. Το σήκωμα για το καπάκι γίνεται επίσης αυτόματα. 
Πλήρως προγραμματιζόμενο το Mix-Matic S είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρομηχανικό χειριστήριο εργοστασιακά, ή με πλήρη οθόνη αφής PLC κατά παραγγελία. Το τελευταίο σύστημα δεν μπορεί απλά να ρυθμιστεί όλες τις παραμέτρους της συσκευής αλλά επίσης να διαχειριστεί και να αποθηκεύσει συνταγές και παρέχει πλήρη έλεγχο HACCP. Αυτή η έκδοση μπορεί επίσης να συμπληρωθεί με το διαδραστικό λογισμικό CCMP της Nilma, που επιτρέπει την φόρτωση αλλά και το "κατέβασμα" συνταγών και μαγειρικών παραμέτρων, την πλήρη ιχνηλασιμότητα όλων των συστατικών αλλά και τα διαγνωστικά καθώς επίσης και τον ανεξάρτητο έλεγχο των δράσεων μέσω smartphone.
Ταχύτατες λειτουργίες, απίστευτη ευελιξία, πλήρως αυτοματοποιημένο και ομοιόμορφο μαγείρεμα, και ο πλήρης έλεγχος δράσεων της συσκευής, κάνουν το Mix-Matic S ένα πολυχρηστικό καθολικό σκεύος μαγειρικής για όλες τις μονάδες παραγωγής. 

ΜΟΝΤΕΛΟMIX-MATIC S 250MIX-MATIC S 500
ΙΣΧΥΣ KW1.14
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΙΡΤΑ250500
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε